Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γερουλάνος θα παρουσιάσει σχέδιο και βήματα για την πολιτική και οργανωτική αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ

Ο Γερουλάνος θα παρουσιάσει σχέδιο και βήματα για την πολιτική και οργανωτική αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ

Θα παρουσιαστεί από τον Παύλο Γερουλάνο το σχέδιο με στόχο, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «ένα ανοιχτό στην κοινωνία και κυρίαρχο στον πολιτικό του χώρο Κίνημα»

Το σχέδιο και τα βήματα για την «πολιτική και οργανωτική αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ» θα παρουσιάσει αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος.

Συγκεκριμένα, στις 12:00, θα παρουσιαστεί από τον Παύλο Γερουλάνο το σχέδιο με στόχο, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «ένα ανοιχτό στην κοινωνία και κυρίαρχο στον πολιτικό του χώρο Κίνημα, έτοιμο να νικήσει και να αναλάβει τα ηνία της χώρας, ξανά, στις επόμενες εθνικές εκλογές». Η ομιλία θα μεταδοθεί live εδώ.

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Γερουλάνος περιόδευσε στη Λαύκα Κορινθίας, το Κιάτο, το Βέλο, τους Άγιος Θεόδωρους και την Κόρινθο.

Όπως ανέγραψε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Λαύκα Κορινθίας, Κιάτο, Βέλο Κορινθίας, Άγιοι Θεόδωροι, Κόρινθος, Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Κορίνθου. Όπου πηγαίνω δεν κάνω μόνο μία ομιλία και φεύγω, αλλά επισκέπτομαι όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, μιλάω με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Και κυρίως, ακούω. Γιατί κανείς δεν τους ακούει, ειδικά από το κεντρικό κράτος. Ένα τεράστιο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού στην Κόρινθο, και σε όλη την Ελλάδα, ζει ουσιαστικά εκτός οικονομίας, εκτός ευκαιριών δημιουργίας, εκτός ραντάρ της εξουσίας. Ως πότε; Πρέπει να φτάσουμε πάλι σε οικονομική κρίση για να καταλάβουμε ότι το υπάρχον παραγωγικό και διοικητικό μοντέλο της χώρας ξόφλησε;».

Δείτε σποτ από την περιοδεία του Παύλου Γερουλάνου στην Κορινθία:

Only in

Τι απειλεί την ανθρωπότητα για πρώτη φορά μετά από 60.000 χρόνια

Αν είστε 55 ετών ή νεότεροι, είναι πιθανό να γίνετε μάρτυρες σε κάτι που η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία 60.000 χρόνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024