Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ για «Ευαγγελισμό»: Από τύχη και την αυταπάρνηση των εργαζομένων δεν έχουμε θύματα

ΠΑΣΟΚ για «Ευαγγελισμό»: Από τύχη και την αυταπάρνηση των εργαζομένων δεν έχουμε θύματα

«Εδώ κ. Γεωργιάδη δεν έχετε την πολυτέλεια των δικαιολογιών», επισημαίνει ο αρμόδιος τομεάρχης Υγείας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Μύδρους κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, τον «Ευαγγελισμό», εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δια μέσω δήλωσης του γραμματέα Τομέα Υγείας Γιώργου Μπουλμπασάκου.

Όπως σημειώνει ο αρμόδιος τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν συμβεί πέντε σοβαρά περιστατικά στη ναυαρχίδα του ΕΣΥ, τον «Ευαγγελισμό», που αφορούν προβλήματα στα υδραυλικά συστήματα και τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό. Το τελευταίο αφορά το μπλακ άουτ που έγινε το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024».

«Εδώ κ. Γεωργιάδη δεν έχετε την πολυτέλεια των δικαιολογιών»

Ο Γιώργος Μπουλμπασάκος συνεχίζει λέγοντα πως από τύχη και την αυταπάρνηση των εργαζομένων δεν έχουμε θρηνήσει θύματα. «Προφανώς υπάρχει πρόβλημα στον έλεγχο και τη συντήρηση του εξοπλισμού στο νοσοκομείο. Υπάρχει και εδώ όμως, ζήτημα μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό. Συγκεκριμένα από τις 95 μόνιμες θέσεις που προβλέπονται στον οργανισμό του νοσοκομείου εργάζονται σήμερα μόλις 34», υπογραμμίζει.

Συνεχίζει λέγοντας ότι «οι εργολάβοι που καλύπτουν με τεχνικό προσωπικό το νοσοκομείο, προφανώς δεν καλύπτουν αριθμητικά ούτε ποιοτικά τις ανάγκες».

Καταληκτικά το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισημαίνει πως «εδώ κ. Γεωργιάδη δεν έχετε την πολυτέλεια των δικαιολογιών που κάθε φορά ισχυρίζεστε για τις τραγικές ελλείψεις στο ιατρικό προσωπικό».

Τι συνέβη στον «Ευαγγελισμό»

Σημειώνεται πως μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 31 Αυγούστου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όταν η ηλεκτροδότηση διακόπηκε, με αποτέλεσμα τμήμα του νοσοκομείου να βυθιστεί στο σκοτάδι.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ - Η δεξιά της Δεξιάς, που αγκάλιασε (τρις) ο Μητσοτάκης του γυρνά την πλάτη

Αιμορραγία της ΝΔ προς την ακροδεξιά, αποτέλεσμα των πολιτικών που... αγκάλιασε τρεις φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ισχυρές αντιδράσεις για τις πολιτικές της κυβέρνησης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024