Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν παίρνει από λόγια, ούτε από βελτιώσεις»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν παίρνει από λόγια, ούτε από βελτιώσεις»

«Oι πολίτες καταλαβαίνουν τι φταίει για το χάλι της χώρας και της οικονομίας: η κυβέρνηση Μητσοτάκη», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες στον πρωθυπουργό στον Παλαμά Καρδίτσας

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός στον Παλαμά Καρδίτσας, από συγκεντρωμένους πολίτες και φορείς. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταλογίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι  προβάλλει ένα «προπαγανδιστικό παραμύθι» και αγνοεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, που παραμένουν άλυτα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αποδοκιμασίες στον Μητσοτάκη

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Αποδοκιμαζόμενος έντονα στον Παλαμά Καρδίτσας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να συναντήσει αγρότες και φορείς, στέλνοντας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη θέση του.

Προτίμησε ένα φιλικό ακροατήριο, για να διαβάσει στα ΜΜΕ το προπαγανδιστικό παραμύθι της ανασυγκρότησης. Σύμφωνα με αυτό τα δισεκατομμύρια ρέουν και όλα θα πάνε καλά.

Στην πραγματική ζωή, τα άμεσα προβλήματα επιβίωσης του αγροτικού κόσμου παραμένουν άλυτα, τα αντιπλημμυρικά πάσχουν, οι αποζημιώσεις αργούν και δεν αρκούν.

Αυτά είπαν οι συγκεντρωμένοι, αυτά επιλέγει να αγνοεί η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Μια κυβέρνηση που «δεν παίρνει» ούτε από λόγια ούτε από βελτιώσεις».

Διαμαρτυρία κατοίκων και φορέων κατά την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλία

Πυρά και για την ακρίβεια

«Oι πολίτες καταλαβαίνουν τι φταίει για το χάλι της χώρας και της οικονομίας: η κυβέρνηση Μητσοτάκη», συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Tάκης Θεοδωρικάκος «μαλώνει» τους καταναλωτές λέγοντας ότι πρέπει κι αυτοί να βοηθήσουν με την ακρίβεια επιλέγοντας «το φθηνότερο και το καλύτερο»», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει: «Προηγουμένως, ο διοικητής της ΤτΕ, κ. Γιάννης Στουρνάρας, είχε πει ότι οι πολίτες φταίνε για την ακρίβεια, επειδή δεν έχουν καταναλωτική παιδεία».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «H κυβέρνηση άργησε αλλά τελικά κατάλαβε τι φταίει για την ακρίβεια: οι πολίτες. Αλλά και οι πολίτες καταλαβαίνουν τι φταίει για το χάλι της χώρας και της οικονομίας: η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη».

Αποδοκιμασίες στον Μητσοτάκη

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα διαμαρτυρίες υποδέχθηκαν σήμερα τον πρωθυπουργό εκατοντάδες πολίτες  στον Παλαμά Καρδίτασας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, περίπου 500 άτομα γέμισαν από νωρίς τον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Υγείας , ωστόσο οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε λίγα λεπτά έστησαν φραγμό και περιόρισαν τους διαδηλωτές στο προαύλιο της εκκλησίας.   «Αν είσαι πρωθυπουργός όλης της Ελλάδας, να έρθεις να μιλήσεις σε αυτούς τους ανθρώπους. Έλα να μιλήσεις μαζί μας» ακούστηκε από τους εξαγριωμένους πολίτες. «Δεν έχουμε ζωή, δεν έχουμε εισόδημα, ντροπή. Αυτή είναι η δημοκρατία του Μητσοτάκη» έλεγαν με οργή.

Only in

Τι απειλεί την ανθρωπότητα για πρώτη φορά μετά από 60.000 χρόνια

Αν είστε 55 ετών ή νεότεροι, είναι πιθανό να γίνετε μάρτυρες σε κάτι που η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία 60.000 χρόνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024