Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βουίζει η Ευρώπη για Ολυμπιακό και Φουρνιέ – Διαδοχικά ρεπορτάζ για τον παιχταρά

Βουίζει η Ευρώπη για Ολυμπιακό και Φουρνιέ – Διαδοχικά ρεπορτάζ για τον παιχταρά

Ο Εβάν Φουρνιέ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη, με διαδοχικά δημοσιεύματα από το εξωτερικό να τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός, αυτή τη στιγμή, είναι πιο κοντά από τους συναγωνιστές του για την απόκτηση του Γάλλου NBAer

Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Εβάν Φουρνιέ συνεχίζονται.

Ο Γάλλος γκαρντ/σμολ φόργουορντ δεν βρήκε το συμβόλαιο που επιθυμούσε στο ΝΒΑ κι έτσι έχει αρχίσει να σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη, για να αγωνιστεί σε κάποια από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague.

Mάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ αρκετές ομάδες έχουν προσεγγίσει τον 32χρονο διεθνή άσο Εβάν Φουρνιέ, ωστόσο μία ομάδα έχει πάρει το προβάδισμα για την απόκτησή του. Και αυτή δεν είναι άλλη από τον Ολυμπιακό.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Φουρνιέ;

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην παίκτη των Πίστονς Εβάν Φουρνιέ, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να είναι κοντά στην απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ, και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον Φουρνιέ, με τους Μαδριλένους να ετοιμάζουν στο άμεσο μέλλον μια αρκετά μεγάλη οικονομική προσφορά για να τον δελεάσουν.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγη ώρα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάγκι, με ανάρτησή του στο «Χ», είχε κάνει λόγο για συζητήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Φουρνιέ, τονίζοντας ότι οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για την έκβαση του deal.

Only in

Τι απειλεί την ανθρωπότητα για πρώτη φορά μετά από 60.000 χρόνια

Αν είστε 55 ετών ή νεότεροι, είναι πιθανό να γίνετε μάρτυρες σε κάτι που η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία 60.000 χρόνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024