Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βόβορας: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες στην Euroleague»

Βόβορας: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες στην Euroleague»

Ο Γιώργος Βόβορας βλέπει λαμπρό το μέλλον Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Συνέντευξη στο Action 24 παραχώρησε ο Γιώργος Βόβορας και αναφέρθηκε σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό τους οποίους χαρακτήρισε τις δύο ομάδες με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες στην Euroleague.

Όσα είπε ο Βόβορας:

Για τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός είχε μία ονειρική χρονιά. Μία χρονιά που κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα της σεζόν ότι θα μπορούσε να τερματίσει με δύο τίτλους (σ.σ Ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα) ιδιαίτερα όπως εξελίχθηκαν τα playoffs.

Ο οργανισμός είχε ξεκινήσει το σχεδιασμό από την προηγούμενη σεζόν με τις ανανεώσεις σημαντικών παικτών όπως του Γκριγκόνις. Είχαν διαγνώσει από πριν τι στοιχεία ψάχνουν για τους παίκτες που χρειάζονταν και νομίζω πως οι δύο πολύ ποιοτικές επιλογές του Γιουρτσεβέν και του Λορένζο Μπράουν, ταιριάζουν απόλυτα στην αγωνιστική φιλοσοφία του Αταμάν.

Ίσως πρέπει να γυρίσουμε στο μακρινό 2009 για να θυμηθούμε τις δύο ελληνικές ομάδες στα μεγάλα φαβορί για το Final Four. Μπορεί να είναι και οι δύο με τα μεγαλύτερα ποσοστά και φιλοδοξίες για την κατάκτηση του τίτλου.

Έχει δείξει η ιστορία ότι πλέον δεν μπορείς να χτίζεις κάθε καλοκαίρι μια καινούργια ομάδα. Αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ δύσκολο αλλά για να μπορέσεις να είσαι ομάδα Final Four και να είσαι ανταγωνιστικός, πρέπει να χτίσεις και ο Ολυμπιακός χτίζει εδώ και αρκετά χρόνια».

Για τον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα η επιστροφή του Βεζένκοφ προσδίδει τεράστια δύναμη στον οργανισμό του Ολυμπιακού. Ένας παίκτης που γνωρίζει τι εστί Ολυμπιακός και Ευρωλίγκα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Παρά τη δύσκολη στιγμή τόσο για τον ίδιο τον Έβανς όσο και την ομάδα, ο Ολυμπιακός στήριξε τον παίκτη γιατί τον πιστεύει και έχει πολλά στοιχεία που ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Mε την προσθήκη και των υπόλοιπων είναι μία ομάδα από τα μεγάλα φαβορί για το Final Four»

Only in

Οι 5 πιο ανατριχιαστικές δολοφονίες που παρέμειναν άλυτες – Από τη «Μαύρη Ντάλια» έως τον Zodiac

Πολλοί από τους διαβόητους δολοφόνους που έμειναν στην ιστορία έχουν συλληφθεί, ωστόσο κάποιες φρικιαστικές υποθέσεις εξακολουθούν να παραμένουν άλυτες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024