Ένας φίλος από τα παλιά επισκέφτηκε σήμερα (2/9) το «Κλεάνθης Βικελίδης» και τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.

Ο λόγος για τον Ροτζέριο Νασιμέντο Μπελέμ, που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκε το γήπεδο μαζί με τον γιο του.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος παίκτης είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη την αγωνιστική περίοδο 2006-07, ενώ είχε σημειώσει και δυο τέρματα, το ένα με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στον Ιωνικό.

Οι άνθρωποι του Άρη χάρισαν στον ποδοσφαιριστή μια φανέλα με το όνομα του και το νούμερο 21, το οποίο φορούσε όταν αγωνιζόταν στην ομάδα τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής

«Ο Βραζιλιάνος Ροτζέριο Νασιμέντο Μπελέμ, που φόρεσε τη φανέλα του ΑΡΗ την αγωνιστική περίοδο 2006-2007, βρέθηκε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης μαζί με τον γιο του»

Τα δεδομένα για φορ

Οι κινήσεις του Άρη για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δεν θα ολοκληρωθούν με την επικείμενη απόκτηση του αριστερού μπακ Χουάνκαρ, καθώς οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα κινηθούν και για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, που θα πλαισιώσει τους Μορόν και Σαμόρα στην επίθεση.

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν τη δεδομένη χρονική στιγμή αρκετές περιπτώσεις παικτών, θέλοντας να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Στον Άρη, εξάλλου, δεν θα προχωρήσουν σε μεταγραφή απλά για να…κάνουν, αλλά θέλουν να βρουν έναν ποδοσφαιριστή που να ανταποκρίνεται στα αγωνιστικά κριτήρια που έχει θέσει ο Άκης Μάντζιος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη λίστα των ανθρώπων του Άρη είναι πάντα και ο Σέρχιο Αραούχο. Τέλος, στον Άρη περιμένουν πάντα και την απάντηση του Λορέν Μορόν, στην πρόταση που του έχουν καταθέσει, για επέκταση του συμβολαίου του, με αυξημένες αποδοχές.