Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιοβάνοβιτς: «Υπολογίζω Φορτούνη και Κουρμπέλη»

Γιοβάνοβιτς: «Υπολογίζω Φορτούνη και Κουρμπέλη»

Για τις περιπτώσεις των Φορτούνη και Κουρμπέλη μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει των αγώνων του Nations League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε τη πρώτη του συνάντηση με τους Έλληνες διεθνείς ως ομοσπονδιακός προπονητής και έκανε τη πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες, αλλά και δηλώσεις αμέσως μετά. O Σέρβος εκλέκτορας μίλησε για τις περιπτώσεις των Φορτούνη και Κουρμπέλη, οι οποίοι βρήκαν ομάδα στη Σαουδική Αραβία και τους υπολογίζει ενόψει των επόμενων κλήσεων.

«Όσον αφορά τον Φορτούνη έχουμε συζητήσει γι’ αυτό το θέμα, είναι στο χέρι του, ξέρει τι σκέφτομαι για τον ίδιο και την Εθνική», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε

«Δεν είναι μόνο ο Φορτούνης, αλλά και είναι και ο Κουρμπέλης. Μίλησα με αυτά τα δύο παιδιά, καταλαβαίνω τις θέσεις του αυτό το καλοκαίρι, το σκηνικό γύρω από τη μεταγραφή τους πήρε αρκετό χρόνο. Είμαι χαρούμενος που και οι δύο είναι σε ομάδα. Όσον αφορά τον Φορτούνη έχουμε συζητήσει γι’ αυτό το θέμα, είναι στο χέρι του, ξέρει τι σκέφτομαι για τον ίδιο και την Εθνική. Καταλαβαίνω ότι τώρα προτεραιότητά του ήταν να βρει ομάδα. Ξέρει την σκέψη μου. Και ο Κουρμπέλης είναι σε παρόμοια θέση, περίμενα να είναι σε ρυθμό και σε ομάδα. Υπολογίζω και τους δύο εύχομαι να είναι στην επόμενη κλήση μαζί μας».

Only in

Οι άνθρωποι έκαναν κοκαΐνη το 1600 σύμφωνα με έρευνα – Μασούσαν φύλλα κόκας ή την κατανάλωναν σαν τσάι;

Ερευνητές που μελέτησαν μια κρύπτη στο Μιλάνο διαπίστωσαν ότι το φυτό της κόκας μπορεί να χρησιμοποιούνταν «για ψυχαγωγικούς σκοπούς».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024