Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι, όπως ενημερωθήκατε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, έχουν φέρει στην Ελλάδα τον σπουδαίο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Γουίλιαν, με τον Λατινοαμερικάνο σούπερ σταρ μάλιστα αυτή την ώρα να περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

Η υπόθεση του Γουίλιαν έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή. Ενός κορυφαίου μεσοεπιθετικού, που έχει δεκάδες συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας και έχει γράψει ιστορία στο βρετανικά γήπεδα με τις φανέλες των Τσέλσι, Άρσεναλ και Φούλαμ.

Ένας παίκτης που θα εκτοξεύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού και θα βοηθήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να πετύχει τους στόχους της, εντός αλλά και εκτός συνόρων. Μια μεταγραφή που βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης, με τον Γουίλιαν να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να μετράει πλέον αντίστροφα για τη μετακίνησή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Η σπουδαία καριέρα του Γουίλιαν

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή κορυφαίου επιπέδου, ο οποίος είναι 70 φορές διεθνής με την Βραζιλία. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Φούλαμ, μετρώντας 10 γκολ και 7 ασίστ σε 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Είχε αγωνιστεί επί σειρά ετών στην Τσέλσι, έχοντας 339 συμμετοχές και 63 γκολ στο ενεργητικό του, ενώ είχε περάσει επίσης από Σαχτάρ (221 συμμετοχές – 37 γκολ), Κορίνθιανς (65 συμμετοχές – 3 γκολ) και Άρσεναλ (37 συμμετοχές – 1 γκολ).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γουίλιαν προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία είχε 37 συμμετοχές, με 5 γκολ και 2 ασίστ. Μια ακόμα πολύ καλή σεζόν στην καριέρα του Βραζιλιάνου, ο οποίος αναμφίβολα εάν αποκτηθεί θα αποτελέσει μια από τις σημαντικότερες κινήσεις στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.