Την… πόρτα του ΠΑΟΚ χτύπησε η Μπενφίκα με σκοπό να αποκτήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια, αλλά η προσπάθειά της έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πορτογαλική ομάδα πρόσφερε στον Δικέφαλο 20 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης για να κάνει δικό της τον Έλληνα άσο, με τους «ασπρόμαυρους» να μην αποδέχονται την πρόταση.

Αυτή η προσφορά είναι και η μεγαλύτερη που έχει δεχτεί ο ΠΑΟΚ για τον Κωνσταντέλια, ωστόσο για ακόμη μία φορά το κλαμπ κατέστησε σαφές πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Ενδιαφέρθηκαν και άλλες

Θυμίζουμε πως στις αρχές του καλοκαιριού η Σάλτσμπουργκ είχε φτάσει κοντά στα 17 εκατ. ευρώ, αλλά και εκείνη εισέπραξε αρνητική απάντηση στο τέλος.

Τότε μάλιστα ο Κωνσταντέλιας εμφανιζόταν να έχει «ψηθεί» από το πρότζεκτ των Αυστριακών και να είναι θετικός στη μεταγραφή, με τον Ιβάν Σαββίδη να του αλλάζει άποψη και να τον κρατά στην Τούμπα.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, ο νεαρός άσος θα παραμείνει και φέτος στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως το 2027 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία έχει φτάσει πλέον στα 15 εκατ. ευρώ.