Στην Κοπεγχάγη με τη μορφή δανεισμού από την Κάλιαρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Ο Έλληνας αμυντικός που απασχόλησε και τον ΠΑΟΚ, θα είναι δανεικός στο σύλλογο της Δανίας, ο οποίος μάλιστα θα έχει και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2025, όπως αποκάλυψε ο έγκυρος ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

«Ο Χατζηδιάκος μετακομίζει στην Κοπεγχάγη ως δανεικός με οψιόν αγοράς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντι Μάρτζιο.

Η Κάλιαρι είχε αγοράσει τον Χατζηδιάκο από την Άλκμααρ δύο εκατομμύρια ευρώ το περσινό καλοκαίρι και με την ιταλική ομάδα αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις την σεζόν 2023-24.

Πουλήθηκε στην Βίμποργκ ο Νάσμπεργκ

Την παραχώρηση του Ιβάν Νάσμπεργκ στη Βίμποργκ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να αποχωρεί ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, όπου κατάφερε να κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα με τον Δικέφαλο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Ιβάν Νάσμπεργκ στη Βίμποργκ. Ο Νάσμπεργκ ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2022, αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια, σκόραρε δύο γκολ και έγινε ένας από τους Incredibles, κατακτώντας το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».