Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Πουλήθηκε στην Βίμποργκ ο Νάσμπεργκ

ΠΑΟΚ: Πουλήθηκε στην Βίμποργκ ο Νάσμπεργκ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ιβάν Νάσμπεργκ όπως γνωστοποίησαν οι Θεσσαλονικείς.

Την παραχώρηση του Ιβάν Νάσμπεργκ στη Βίμποργκ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να αποχωρεί ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, όπου κατάφερε να κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα με τον Δικέφαλο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Ιβάν Νάσμπεργκ στη Βίμποργκ. Ο Νάσμπεργκ ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2022, αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια, σκόραρε δύο γκολ και έγινε ένας από τους Incredibles, κατακτώντας το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Μπακαγιοκό: «Θέλω να κερδίσω κάθε πιθανό τρόπαιο!»

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και με τη «βούλα» ο Τιαμουέ Μπακαγιόκο.

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την απόκτηση του Γάλλου πολύπειρου μέσου και εκείνος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις με τα «ασπρόμαυρα», στέλνοντας το μήνυμά του στον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Όσα είπε ο Μπακαγιόκο στο PAOK TV:

Για τις πρώτες του σκέψεις όταν έμαθε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Για να είμαι ειλικρινής όταν άκουσα για τον ΠΑΟΚ αυτό που γνώριζα είναι ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ με σπουδαία ατμόσφαιρα γύρω του, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα.

Eπίσης, η προοπτική της πρόκρισης στο Europa League είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, οπότε το να έρθω στην Ελλάδα και να γνωρίσω το πρωτάθλημα γενικότερα μου κέντρισε το ενδιαφέρον».

Για το τι γνωρίζει για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη: «Για τον ΠΑΟΚ ξέρω ότι είναι πρωταθλητής! Τι πιο σημαντικό; Γνωρίζω επίσης κάποιους παίκτες όπως τον Ράχμαν Μπάμπα και τον Σουαλιό Μεϊτέ. Μίλησα μαζί τους για τον σύλλογο, τους φίλους της ομάδας, γενικά για το πρωτάθλημα και μου είπαν πολύ καλά πράγματα».

Για τον ρόλο του σε μια ομάδα: «Μπορώ να πω ότι παίζω στο «6» ένας μέσος δηλαδή περισσότερο με αμυντικά χαρακτηριστικά, είμαι κάποιος που του αρέσει να κρατάει την μπάλα, να αμύνεται, να επιτίθεται, να σκοράρει όταν του δίνεται η ευκαιρία. Μου αρέσει να παίζω για τους συμπαίκτες μου και να δημιουργώ όμορφο ποδόσφαιρο».

Για τις φιλοδοξίες του αυτή τη σεζόν: «Να κερδίσω τα πάντα! Είναι απλό. Εφόσον τερμάτισες πέρσι στην κορυφή, πρέπει να το ξανακάνεις, επιπλέον θέλω να κερδίσω κάθε πιθανό τρόπαιο».

Το μήνυμά του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Πρώτον ευχαριστώ που με δέχεστε, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τον σύλλογο. Σας χρειάζομαι. Πάμε ΠΑΟΚ!».

Only in

Από τον Μασκ μέχρι τους Σόρος, γνωρίστε τους χρηματοδότες των αμερικανικών εκλογών

Από τον Έλον Μασκ μέχρι τους Σόρος, τραπεζίτες, επενδυτές και επιχειρηματίες της υψηλής τεχνολογίας, τα χρήματα για διαφήμιση προς τους υποψηφίους δημιουργούν δεσμεύσεις. Ποιοι είναι;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024