Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός έκανε (όπως πάντα) το μεγαλύτερο «μπαμ» της χρονιάς

Ο Ολυμπιακός έκανε (όπως πάντα) το μεγαλύτερο «μπαμ» της χρονιάς

Ο Γουίλιαν είναι η κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιρού και ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι σε έκσταση

Η «βόμβα» του καλοκαιριού έσκασε και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση ενός σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τον Γουίλιαν να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα σε μια χρονιά – ορόσημο για την ομάδα του λιμανιού.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης που ήταν από το Σάββατο στην Αγγλία, έκανε την Κυριακή το «κόλπο γκρόσο» στο Λονδίνο και λίγο μετά τις συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο άσο και τον ατζέντη του, ο παίκτης ήταν στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Η απόκτηση του Γουίλιαν από τους πειραιώτες είναι η μεταγραφή της χρονιάς για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως πάντα την έκανε ο Ολυμπιακός, με τους οπαδούς των πειραιωτών να είναι ενθουσιασμένοι από τις εξελίξεις.

Η ομάδα του Πειραιά έπεισε τον Γουίλιαν (καθώς ο λατινοαμερικάνος εξτρέμ είχε κι άλλες προτάσεις) και ο διεθνής άσος θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, την χρονιά που ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.

Μια και μόνο ματιά στην τεράστια καριέρα του Γουίλιαν, είναι αρκετή για να φανερώσει το μέγεθος της μεταγραφικής «βόμβας» που ενεργοποίησε ο Ολυμπιακός.

Μια μεταγραφή που αποδεικνύει την τεράστια δυναμική της ομάδας του Πειραιά αλλά και τις φιλοδοξίες, τα όνειρα που έχει ο σύλλογος για το μέλλον.

Γιατί όταν μια ομάδα ονειρεύεται τις μεγάλες διακρίσεις και καταφέρνει να φτάσει στην κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου όπως ο Ολυμπιακός, τότε ένα είναι σίγουρο.

Πως δεν σταματά να ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και για να γίνουν ξανά τα όνειρα πραγματικότητα, χρειάζονται υπερβάσεις.

Η υπέρβαση λοιπόν έγινε και με τον Γουίλιαν (όπως είχε γίνει στο παρελθόν πολλές ακόμα φορές) και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενεργοποίησε την «βόμβα» με την μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό των πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» εντάσσουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που έχει παραστάσεις από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης και με «βαριές» φανέλες.

Όταν ένας παίκτης έχει φορέσει 70 φορές την φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας κι έχει παίξει για σχεδόν δέκα χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ με Τσέλσι, Άρσεναλ και πέρυσι με Φούλαμ, τότε τα πολλά λόγια είναι «φτώχεια».

Και είναι τόσες πολλές οι διακρίσεις στην καριέρα του λατινοαμερικάνου άσου, που δεν χρειάζονται τα πολλά λόγια για να «συστήσει» κάποιος το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των πειραιωτών.

Όλοι ξέρουν τον Γουίλιαν και γι’ αυτό άλλωστε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έγινε θέμα σε όλο τον κόσμο.

Μια μεταγραφή που διαμορφώνει νέα δεδομένα στην δυναμική των «ερυθρόλευκων», καθώς ο Ολυμπιακός βάζει στο ρόστερ του έναν παίκτη – ηγέτη, έναν παίκτη που προέρχεται από πολύ καλή χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Φούλαμ.

Και η τελευταία σεζόν του Βραζιλιάνου στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση των «ερυθρόλευκων» να υλοποιήσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς ο Γουίλιαν έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι ότι ο λατινοαμερικάνος εξτρέμ είχε βασικό ρόλο στο πλάνο του τεχνικού της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα.

Ο Γουίλιαν έπιασε λιμάνι και ο κόσμος του Ολυμπιακού ζει στιγμές έκστασης με την μεγάλη μεταγραφή.

Only in

Από τον Μασκ μέχρι τους Σόρος, γνωρίστε τους χρηματοδότες των αμερικανικών εκλογών

Από τον Έλον Μασκ μέχρι τους Σόρος, τραπεζίτες, επενδυτές και επιχειρηματίες της υψηλής τεχνολογίας, τα χρήματα για διαφήμιση προς τους υποψηφίους δημιουργούν δεσμεύσεις. Ποιοι είναι;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024