Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Φονικό στο Μιλάνο: Ο 17χρονος ξεκλήρισε όλη του την οικογένεια «χωρίς κανένα κίνητρο»

Φονικό στο Μιλάνο: Ο 17χρονος ξεκλήρισε όλη του την οικογένεια «χωρίς κανένα κίνητρο»

«Ένιωθα σαν ξένος στο σπίτι» φέρεται να είπε ο ανήλικος δράστης της δολοφονίας - Οι παππούδες του 17χρονου «αισθάνονται οίκτο και τον συμπονούν»

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση ότι ένας 17χρονος δολοφόνησε όλη του την οικογένεια «χωρίς να υπάρχει κανένα κίνητρο», σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Στο οικογενειακό του σπίτι έξω από το Μιλάνο -την νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή- ο ανήλικος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα, τον πατέρα και τον μικρότερο αδελφό του, ηλικίας μόλις 12 ετών.

«Ένιωθα σαν ξένος στο σπίτι» φέρεται να είπε ο ανήλικος δράστης της δολοφονίας

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο δράστης είπε στους εισαγγελείς ότι «στο σπίτι ένιωθε σαν ξένος» και ότι «δεν ένιωθε καλά, αλλά δεν είχε βίαιες διαθέσεις κατά των γονιών ή του αδελφού του».

Οι παππούδες του 17χρονου, μιλώντας με τους δημοσιογράφους, τόνισαν ότι «αισθάνονται οίκτο και τον συμπονούν» και πως «είναι διατεθειμένοι να τον συναντήσουν».

Πώς έγινε το τριπλό φονικό

Όπως προέκυψε, ο έφηβος μαχαίρωσε θανάσιμα πρώτα τον 12χρονο αδελφό του την ώρα που κοιμόταν, και στην συνέχεια την μητέρα και τον πατέρα του, οι οποίοι είχαν ξυπνήσει από τα ουρλιαχτά του παιδιού τους και είχαν μπει στο υπνοδωμάτιο για να δουν τι συνέβαινε. Και οι δύο όμως έπεσαν νεκροί από τα χέρια του μεγαλύτερου γιου τους.

Θυμίζεται ότι ο ίδιος είχε καλέσει στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 112 υποστηρίζοντας αρχικά ότι ο πατέρας του σκότωσε τον αδερφό και τη μητέρα του με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να σκοτώσει τον πατέρα του για όσα έκανε, αλλά αποδείχθηκε ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι, καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν αποκλίσεις στα γεγονότα, και αργότερα ο νεαρός ομολόγησε ότι εκείνος είναι που τους σκότωσε όλους.

Όταν οι καραμπινιέροι έφτασαν έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε η οικογενεια, βρήκαν τον δράστη να κάθεται στον τοίχο της αυλής, σιωπηλό, με το μαχαίρι γεμάτο αίμα, δίπλα στα πόδια του.

Δεν υπήρξαν ποτέ ιδιαίτερα προβλήματα στην οικογένεια

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής και μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δεν υπήρξαν ποτέ ιδιαίτερα προβλήματα στην οικογένεια, η οποία ήταν εύπορη και ζούσε σε μια βίλα δίπλα στους γονείς και τον αδερφό του πατέρα.

Μάλιστα, η τετραμελής οικογένεια το βράδυ του Σαββάτου (31/08) γιόρτασε τα 51α γενέθλια του πατέρα με συγγενείς.

Only in

Από τον Μασκ μέχρι τους Σόρος, γνωρίστε τους χρηματοδότες των αμερικανικών εκλογών

Από τον Έλον Μασκ μέχρι τους Σόρος, τραπεζίτες, επενδυτές και επιχειρηματίες της υψηλής τεχνολογίας, τα χρήματα για διαφήμιση προς τους υποψηφίους δημιουργούν δεσμεύσεις. Ποιοι είναι;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024