Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εβελίνα Παπούλια: «Οι σπουδές μου στην Αμερική διέλυσαν οικονομικά τον πατέρα μου»

Εβελίνα Παπούλια: «Οι σπουδές μου στην Αμερική διέλυσαν οικονομικά τον πατέρα μου»

Η γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τα χρόνια που σπούδαζε στις ΗΠΑ και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της.

Για τα χρόνια της στις ΗΠΑ, όταν σπούδαζε στη πασίγνωστη σχολή χορού Γκράχαμ, μίλησε η Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αυτή της η απόφαση, ουσιαστικά διέλυσε οικονομικά τον πατέρα της.

«Ήμουν 21 – 22 χρονών όταν αποφάσισα να πάω να σπουδάσω χορό στην Αμερική, Την απόφαση την πήρα γιατί δεν υπήρχε τότε κάποιος στην Ελλάδα που να διδάσκει την τεχνική Γκράχαμ και πήγα με τη λογική να πάρω το δίπλωμα κι αν ποτέ επέστρεφα, να μπορούσα να διδάξω χορό» είπε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία όταν ρωτήθηκε για το οικονομικό κομμάτι των σπουδών της, απάντησε με ειλικρίνεια:

«Δεν με είχαν ζορίσει ποτέ οικονομικά οι γονείς μου. Είχαν, δεν είχαν λεφτά, πάντα έμοιαζε σαν να είχαν»

«Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι αυτό μπορούσε να επηρεάσει οικονομικά τους γονείς μου. Εγώ από τα 13 μου ταξίδευα στο εξωτερικό και η απόφαση να πάω για σπουδές στις ΗΠΑ ήταν κάτι παρορμητικό. Δεν τους φάνηκε περίεργη η απόφασή μου, αλλά οικονομικά τον διέλυσε τον πατέρα μου. Μου το είχε πει από την αρχή άλλωστε, να πάω αλλά όσο αντέξει εκείνος οικονομικά».

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «δεν είχα επίγνωση, γιατί δεν με είχαν ζορίσει ποτέ οικονομικά οι γονείς μου. Είχαν, δεν είχαν λεφτά, πάντα έμοιαζε σαν να είχαν».

Όσο για τη δική της σχέση με τα χρήματα, η Εβελίνα Παπούλια τόνισε: «Αυτό τον γονιών μου είναι κάτι που το έχω κι εγώ. Δεν θα το καταλάβει κανείς αν δεν έχω χρήματα, ακόμα κι αν δεν έχω. Δεν αγχώνομαι, δεν ξέρω, πιστεύω ότι θα τα βρω. Ότι θα τα καταφέρω».

Και, μάλιστα, θυμήθηκε μια παλιά ιστορία: «Μια φορά θυμάμαι έπρεπε να πάω στο θέατρο και είχα πάνω μου μόνο δέκα δραχμές. Και λέω δεν παίρνω ένα ξυστό να δω τι θα γίνει; Και κέρδισα 500 δραχμές. Νομίζω ότι αν έχεις στο μυαλό σου ότι δεν θα ξεμείνεις από χρήματα, δεν θα ξεμείνεις. Δεν ξέρω».

Only in

Πατέρα τα άκουσες τα νέα…. το ΕΣΥ στην εντατική, η Θεσσαλία ένα χρόνο μετά αιμορραγεί και η κεντροαριστερά δεν είναι πουθενά

Πενήντα χρόνια μετά την 3η Σεπτέμβρη η Αλλαγή έχει βγει στη σύνταξη με αναπηρική, ο λαός έχει φοβηθεί και έμεινε να ψάχνει στο fb εναλλακτική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024