Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Λότι Μος: Η κόντρα με την οικογένεια, τα γενέθλια του πατέρα της και το OnlyFans

Λότι Μος: Η κόντρα με την οικογένεια, τα γενέθλια του πατέρα της και το OnlyFans

Tί δήλωσε για τη σχέση της με την πλατφόρμα και την οικογενειά της η αδερφή της Κέιτ Μος, Λότι Μος.

Η Λότι Μος επέστρεψε παρέα με την ετεροθαλή αδελφή της, Κέιτ, στα 80α γενέθλια του πατέρα τους μετά την οικογενειακή ρήξη που προκλήθηκε όταν το μοντέλο απέκτησε λογαριασμό στο OnlyFans, με αποκαλυπτικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με το Daily Mail το σουπερμόντελ και η ετεροθαλής αδελφή της, Λότι Μος, βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο – μόλις λίγες ημέρες αφότου η Λότι είχε αποκαλύψει ότι κάποια στιγμή είχε αποξενωθεί τόσο πολύ από την οικογένειά της που ακόμη και η ίδια η μητέρα της σταμάτησε να της μιλάει.

Η διαμάχη φέρεται να ξεκίνησε όταν η Λότι Μος, 26 ετών, άρχισε να δημιουργεί περιεχόμενο για την ιστοσελίδα ενηλίκων OnlyFans, αφού μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 2021. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, η Λότι συνάντησε την Κέιτ, σε μια γιορτή για τον πατέρα τους, Πίτερ ο οποίος έκλεισε τα 80 του χρόνια.

Η οικογένεια απόλαυσε ένα γεύμα σε παμπ στο The Griffin στο Fletching του East Sussex, μαζί με την κόρη της Κέιτ, Λίλα, 21 ετών, η οποία είναι επίσης μοντέλο, τον αδελφό τους, Νικ Μος, 47 ετών, και τη φίλη του, Τρέισι Πούλει.

Ο Νικ μοιράστηκε φωτογραφίες της ημέρας στο διαδίκτυο, γράφοντας: «Χρόνια πολλά για τα 80ά γενέθλια του μπαμπά».

Η ετεροθαλής αδερφή της Κέιτ Μος, Λότι, τον περασμένο μήνα αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για αυτή την οικογενειακή διαμάχη. «Είχα ένα προαίσθημα ότι ο κόσμος δεν θα ήταν τόσο επιεικής στη Βρετεανία, αλλά δεν είχε καμία σχέση με το πώς ένιωσα όταν επέστρεψα», είπε για την παρουσία της στο OnlyFans.

«Έχασα πολλούς φίλους από τη βιομηχανία του μόντελινγκ. Η μητέρα μου δεν μου μιλούσε για εβδομάδες και η οικογένειά μου ήταν λίγο ταραγμένη από αυτό», προσθεσε η νεαρή.

Αναφορικά με την Κέιτ Μος δήλωσε: «Καταλαβαίνω ότι προέρχομαι από μια πολύ προνομιούχα θέση, όντας αδελφή κάποιου πολύ διάσημου, αλλά, είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό το άτομο δεν με στήριξε ποτέ πραγματικά… Οι γονείς μου ήταν καταπληκτικοί, αλλά δεν μπορούσαν να συσχετιστούν με αυτό που περνούσα και δεν γνώριζαν την πλήρη έκταση αυτού που περνούσα τις περισσότερες φορές».

Τον περασμένο μήνα η Λότι δήλωσε ότι απολαμβάνει μεγαλύτερη επαγγελματική ικανοποίηση από το OnlyFans  σε σύγκριση με το να εμφανίζεται σε διαφημίσεις για εταιρείες όπως η Calvin Klein.

Only in

Η διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη έχει τη σφραγίδα του Ανδρέα Παπανδρέου

Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη. Ένα κείμενο-τομή που φέρει την υπογραφή του ιδρυτή και ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024