Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φέτος είναι η χρονιά της. Η Μαρίνα Σάττι εκτόξευσε τις μουσικές μετοχές της μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, ενώ από τότε σχεδόν κάθε της κίνηση γίνεται και viral, ενώ φαίνεται ότι είναι από τις πλέον αγαπημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς.

Ωστόσο, κάποιοι φαίνεται να μην έχουν την ίδια άποψη. Και δεν διστάζουν να το δείξουν με απαράδεκτους τρόπους. Όπως το περιστατικό που συνέβη στην πρόσφατη συναυλία της στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ενώ η Μαρίνα Σάττι βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε κάποιες επιτυχίες της, κάποιος ή κάποιοι της πέταξαν αυγά και αναπτήρες.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρχικά η 37χρονη τραγουδίστρια, κοκκάλωσε και έβγαλε τα γυαλιά ηλίου για να δει τι ήταν αυτό που «προσγειώθηκε» στη σκηνή.

@kipaciaoo Απάντηση στον χρήστη @Pan99 διποδα ζωα εντοπιστηκαν στην Αλεξανδρεια‼️‼️Εσεις που πεταξατε το αυγο τι σκεφτοσασταν; Η Μαρινα αναγκαστηκε να σταματησει την συναυλια και να σας εξηγησει τα αυτονοητα…παραλιγο να πεσει. Λιγο ελεος @SATTI #wtf #fyp #viral #Marina #Satti #omg #egg ♬ πρωτότυπος ήχος – kipaciaoo

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όμως, λίγο αργότερα φάνηκε ο εκνευρισμός της. Η Μαρίνα Σάττι διέκοψε προσωρινά τη συναυλία της και μιλώντας στο κοινό είπε: «Επειδή σκάνε πράγματα πάνω στη σκηνή και κοντεύουμε να πέσουμε, κάτι αυγά ας πούμε… ένα αυγό σπασμένο φρέσκο εννοώ και κάτι αναπτήρες και κάτι τέτοια, γενικά θέλετε να μην πετάτε πράγματα πάνω στη σκηνή τέτοιου είδους;».

Και στο τέλος συμπληρωσε: «Να το πάμε πάλι άλλη μία; Ωραία πάμε. Ρίχτο άλλη μία….» και συνέχισε το live της.