«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» λέει ο σοφός λαός και προφανώς κάτι ξέρει. Τουλάχιστον η Ντέβα Κασέλ τη δικαιώνει, έως τώρα, την παραπάνω φράση. Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, παρά τους δύο σταρ γονείς, μοιάζει αποφασισμένη να φτιάξει το δικό της όνομα και δεν διστάζει να κοιτάξει τη μητέρα της στα… μάτια.

Το 19χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue Italia και φαίνεται ότι στα 179 εκατοστά της έχει χωρέσει όλη λάμψη και ο ερωτισμός της Μόνικα Μπελούτσι. Μάλιστα, σε μια από τις λήψεις, η Ντέβα Κασέλ πόζαρε με γούνα, γούνινο καπέλο και ζαρτιέρες, θυμίζοντας σε πολλά τη μητέρα της στα νιάτα της.

Η 19χρονη γαλλοϊταλίδα ανέβασε μερικές από τις εικόνες της φωτογράφησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω».

Η Ντέβα Κασέλ έχει μπει στον χώρο του μόντελινγκ τα τελευταία τρία χρόνια, αρχικά ως μοντέλο του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ προτού καν ενηλικιωθεί είχε προλάβει να περάσει από τις σελίδες της ιταλικής Vogue ποζάροντας δίπλα στη Μόνικα Μπελούτσι.

Από τότε έχει κάνει ουκ ολίγες εμφανίσεις στην πασαρέλα και σε γνωστά περιοδικά μόδας, ενώ πριν από ένα χρόνο αποφάσισε να δοκιμάσει και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Αρχικά έπαιζε στο φιλμ «The Beautiful Summer», ενώ τους επόμενους μήνες αναμένεται να τη δούμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς του Netflix «The Leopard».