Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη στροφή στη ζωή τους και να μετακομίσουν μόνιμα στην Ισπανία. Αιτία για την απόφαση αυτή του ζευγαριού, σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, αποτέλεσε το γεγονός πως ο γιος τους, Μανώλης έγινε δεκτός σε ποδοσφαιρική ακαδημία της χώρας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια πραγματοποιεί ταξίδι στην Ισπανία τον τελευταίο χρόνο. Τον περασμένο Μάρτιο, ο Χανταμπάκης είχε ανεβάσει δύο φωτογραφίες με τον γιο του από τη Μαδρίτη, γράφοντας στη λεζάντα «είμαι δίπλα σου γιε μου», ενώ πέρσι το καλοκαίρι είχε βρεθεί όλη η οικογένεια στην ισπανική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η τελευταία τους στάση σε αυτό road trip είναι το Μονπελιέ της Γαλλίας, λογικά μια από τις τελευταίες στάσεις έως την ολοκλήρωση του ταξιδιού τους. Από την πόλη της νότιας Γαλλίας, μοιράστηκε φωτογραφίες η Όλγα Πηλιάκη στον λογαριασμό της στο Instagram. «Bonsoir Montpellier (Καλό απόγευμα Μονπελιέ) !!! Κοντεύουμε όπου να ‘ναι στον προορισμό μας και ήδη αισθανόμαστε ότι έχουμε γεμίσει με νέες εμπειρίες! Μπορεί να κουραστήκαμε λίγο παραπάνω, αλλά αξίζει πολύ η διαδρομή!!!», έγραψε η πρώην παίκτρια του «Survivor».

View this post on Instagram

A post shared by @olgapiliaki

Και φυσικά, αυτές δεν είναι οι μοναδικές φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη. Τις τελευταίες πέντε ημέρες έχουν περάσει από Βελιγράδι, Βουδαπέστη και Βενετία, χαρίζοντάς μας μερικά όμορφα, χαλαρά και καλοκαιρινά στιγμιότυπα από την περιπέτειά τους.

View this post on Instagram

A post shared by @olgapiliaki