Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι: Γυρνάει την πλάτη του στην Αγγλία και τα βασιλικά του καθήκοντα

Πρίγκιπας Χάρι: Γυρνάει την πλάτη του στην Αγγλία και τα βασιλικά του καθήκοντα

Οι φήμες ήθελαν τον 40χρονο πρίγκιπα Χάρι να έχει βαρεθεί στη ζωή του στην Καλιφόρνια και να ψάχνει πως και πως μια «πόρτα» για να επιστρέψει στην Αγγλία.

Το να είσαι υπεύθυνος Τύπου στο βρετανικό Παλάτι ήταν πάντα μια… ζόρικη δουλειά – πάντα κι ένα σκάνδαλο θα έκανε την εμφάνισή του. Αλλά τους τελευταίους μήνες το κακό έχει παραγίνει, καθώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση ανάμεσα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον αδερφό του πρίγκια Χάρι και τις συζύγους τους, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ.

Οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο αδέρφια είναι τόσο τεταμένες, που μέσα στο 2024 έχουν βρεθεί μόλις μια φορά στον ίδιο χώρο κι αυτό στην κηδεία του θείου τους, του λόρδου Φέλοους – ακόμα κι εκεί, όμως, κράτησαν τις αποστάσεις τους και δεν μίλησαν σχεδόν καθόλου.

Την ίδια ώρα, τα ρεπορτάζ από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού, έλεγαν ότι ο δούκας του Σάσεξ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τη ζωή του στην Καλιφόρνια. Δεν βρίσκει τρόπο να γεμίσει τον χρόνο του, ενώ μέχρι και η Μέγκαν Μαρκλ μοιάζει να έχει μετανιώσει για τη φυγή τους από την Αγγλία. Μάλιστα, οι φήμες ήθελαν τον πρίγκιπα Χάρι να ψάχνει μια «πόρτα» ώστε να επιστρέψει αναίμακτα πίσω στη Βρετανία και τα καθήκοντά του.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανθρώπους κοντά στον δούκα του Σάσεξ, όλα τα παραπάνω (δηλαδή οι τάσεις επιστροφής του) ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. «Είναι πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή του στην Καλιφόρνια, μαζί με τη Μέγκαν και τα δύο τους παιδιά» είπε πρόσφατα πηγή στην  Daily Telegraph.

«Έχει κάνει πολλούς φίλους στις ΗΠΑ, ενώ παράλληλα ασχολείται με διάφορα ενδιαφέροντα projects» συμπλήρωσε η πηγή. Μάλιστα, έκανε γνωστό, ότι πρόσφατα ετοιμάζει ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να να ασχοληθεί με κάποιες από τις φιλανθρωπικές δραστηριότητές του, όπως το Halo Trust και το Diana Award.

Only in

Πατέρα τα άκουσες τα νέα…. το ΕΣΥ στην εντατική, η Θεσσαλία ένα χρόνο μετά αιμορραγεί και η κεντροαριστερά δεν είναι πουθενά

Πενήντα χρόνια μετά την 3η Σεπτέμβρη η Αλλαγή έχει βγει στη σύνταξη με αναπηρική, ο λαός έχει φοβηθεί και έμεινε να ψάχνει στο fb εναλλακτική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024