Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το φετινό καλοκαίρι η Ελλάδα έμοιαζε λίγο με το… Χόλιγουντ, καθώς δεκάδες σταρ της μεγάλης οθόνης αποφάσισαν να περάσουν λίγες ημέρες διακοπών στα νησιά μας. Ανάμεσα σε αυτούς και η Αν Χάθαγουεϊ.

Η 41χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην Ύδρα στο τέλος του Ιουλίου, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την οικογένειά της και τον συνιδρυτή του οίκου Valentino, Τζιανκάρλο Τζιαμέτι.

Οι πόζες της Αν Χάθαγουεϊ στο Ηρώδειο

Σημερα Τρίτη, η Αν Χάθαγουεϊ έκανε μια ανάρτηση, στην οποία μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ελλάδα, αλλά και γενικά από το καλοκαίρι της. Σε μία από τις φωτογραφίες, μάλιστα, η σταρ ποζάρει μπροστά από το Ηρώδειο.

Σχέδια για τον χειμώνα

Τον δυσκολότερο ρόλο της ζωής της καλείται να ενσαρκώσει η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Αν Χάθαγουει, στη νέα δραματική ταινία με τίτλο «Mothers’ Instinct». Δίπλα της στη δραματική ταινία του Μπενουά Ντελόμ θα βρίσκεται και η Τζέσικα Τσαστέιν, με τις δύο πρωταγωνίστριες να υποδύονται αντίστοιχα τη Celine και την Alice.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην ταινία οι δύο διάσημες ηθοποιοί είναι δύο κολλητές φίλες τη δεκαετία του 60, οι οποίες μοιάζουν αχώριστες, μέχρι που ένα τραγικό γεγονός μετατρέπει τη φιλία τους σε κάτι σκοτεινό, με φόντο την πολυτελή τους ζωή.