Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Είναι αυτό το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη το μικρότερο στον κόσμο;

Είναι αυτό το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη το μικρότερο στον κόσμο;

Εάν τα 60 τ.μ. δεν σας φτάνουν, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση σπιτιού και πιστεύετε πως τα έχετε δει όλα σε ό,τι αφορά τα τετραγωνικά και τις τιμές ενοικίασης, είστε βαθιά γελασμένοι.

Η Νέα Υόρκη έχει φτάσει το πρόβλημα της στέγασης σε άλλο επίπεδο, ή μάλλον τη λύση του προβλήματος.

Εάν λάβουμε υπόψιν μας τα βίντεο της tiktoker Ally θα διαπιστώσουμε πως στη Νέα Υόρκη κανένας κενός χώρος δεν πρέπει να μένει αναξιοποίητος σε ένα διαμέρισμα και πως μπορεί κανείς να νοικιάσει έναν χώρο ακόμη και εάν μιλάμε για λιγότερο από 20 τ.μ.

Η Ally δείχνει να μην πτοείται από τον ελάχιστο χώρο που διαθέτει και μέσα από μία σειρά βίντεο αποκαλύπτει πώς είναι να μαγειρεύεις μέσα στο μπάνιο και αντιστρόφως να κάνεις μπάνιο μέσα στην κουζίνα.

@friskiesfiend420 Make sausage and fennel pasta with me! This has become a dinner favorite 🍝 🤤 Love this recipe from @Julius Roberts #cooking #asmr #nycapartment #nycapartmenttour #kitchenhacks #nyc ♬ original sound – Ally

@friskiesfiend420 We’re ballin’ on a budget in the kathroom #cleopartner #cleoAI @Cleo ♬ original sound – vicmram

Η διαβίωση μέσα σε ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα δεν αποτελεί κάτι το καινούριο για τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, πόσο μάλλον και τα εξωφρενικά ενοίκια που ζητούνται.

«Ήταν ένα σοκ όταν είδα πόσο μικρό ήταν»

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο νεαρός κομμωτής ονόματι Verhaeg.

«Οι άνθρωποι μπορεί να αποκαλούν αυτό το μέρος απλώς ένα δωμάτιο ή μια ντουλάπα, αλλά για μένα είναι το σπίτι μου» δήλωσε ο Verhaeg στο CNBC Make It. Ο 23χρονος βρήκε το διαμέρισμα σε πλατφόρμα ενοικιάσεων και δεν είχε δει το χώρο παρά μόνο σε φωτογραφίες πριν μετακομίσει.

«Ήταν ένα σοκ όταν είδα πόσο μικρό ήταν, αλλά ήθελα πραγματικά να δοκιμάσω να ζήσω σε αυτή την περιοχή» είπε. «Κάθε χώρος μπορεί να γίνει σπίτι, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος ή πόσο μικρός είναι. Απλά πρέπει να βάλεις λίγη αγάπη σε αυτόν».

Η μητέρα του Verhaeg συνυπέγραψε το μισθωτήριο συμβόλαιό του, και τα προκαταβολικά έξοδα για τη μετακόμισή του ήταν 2.000 δολάρια: 1.000 δολάρια για το ενοίκιο του πρώτου μήνα και 1.000 δολάρια για την εγγύηση.

Το ενοίκιο του αυξήθηκε έκτοτε σε 1.100 δολάρια το μήνα.

Το μικροσκοπικό διαμέρισμα του Verhaeg δεν διαθέτει μπάνιο. Αντ’ αυτού, στο πενταώροφο κτήριο οι κάτοικοι μοιράζονται τα τρία μπάνια και τα δύο ντους που βρίσκονται σε κάθε όροφο.

Only in

Κλιματικοί πρόσφυγες τα ψάρια λόγω αύξησης θερμοκρασίας του νερού – Τι λένε οι ειδικοί

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει κατά μεγάλο ποσοστό και τα ψάρια. - Πολλά από αυτά πιέζονται επειδή το νερό κρατάει λιγότερο οξυγόνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024