Η Σάλμα Χάγιεκ, η γυναίκα-σύμβολοτης θηλυκότητας, γιόρτασε τα γενέθλια της τη Δευτέρα μεσοπέλαγα. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να αναρτήσει στο Instagram 17 φωτογραφίες με μαγιό- μπικίνι και ολόσωμα- , ενώ την προηγούμενη ημέρα, ανήμερα των γενεθλίων της, είχε ανεβάσει ένα βίντεο να χορεύει ανέμελη πάνω στο κατάστρωμα ενός σκάφους.

Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον εαυτό της για τα 58α γενέθλιά της. Επίσης, φρόντισε να μας ενημερώσει πως καμία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας δεν ανήκει στο παρελθόν.

Το κοινό της Σάλμα Χάγιεκ φρόντισε να εκφράσει την έκπληξή του καθώς η 58χρονη κάθε άλλο παρά στην ηλικία της δείχνει, ενώ μέρος αυτού εξέφρασε το θαυμασμό του για τις ενδυματολογικές επιλογές της σταρ.

«Είσαι πολύ πιο όμορφη στα 58 από ό,τι οι περισσότερες 20χρονες και 30χρονες», «58; Με τίποτα… Απίστευτη εμφάνιση», «Θεέ μου, είσαι τόσο νέα», «τα 58 είναι τα νέα 28» ήταν μερικά από τα σχόλια για την διάσημη ηθοποιό.

Η Σάλμα Χάγιεκ και τις προηγούμενες ημέρες είχε φροντίσει να δοξάσει την ηλικία της για άλλη μια φορά με μία ανάρτηση στην οποία έγραφε «Κίτρινο μπικίνι + Λευκά μαλλιά = Ο τέλειος συνδυασμός», σε ανάρτησή της από τις διακοπές της στην Ίμπιζα της Ισπανίας. Λίγες μέρες αργότερα δημοσίευσε μια selfie με τον συνάδελφό της Τζεράρντ Μπάτλερ και έγραψε: «Τίποτα καλύτερο από απροσδόκητες συναντήσεις με φίλους στις διακοπές».