Απόστολος Λύτρας: Μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Κορίνθου
Ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας προφυλακίστηκε στις 20 Ιουνίου με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου, Σοφίας Πολυζωγοπούλου
Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε το Live News ο ποινικολόγος μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού κι εδώ και ένα μήνα βρίσκεται σε αυτές της Κορίνθου.
Οι λόγοι της μεταγωγής
Όπως αναφέρθηκε αυτό μπορεί να συμβεί για δύο λόγους: είτε γιατί έχει προκύψει κάποιο ζήτημα με τους συγκρατούμενούς του είτε για λόγους πληρότητας του σωφρονιστικού καταστήματος.
Πάντως, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ο λόγος της μεταγωγής του Απόστολου Λύτρα.
Ο γνωστός ποινικολόγος είναι προφυλακισμένος από τις 20 Ιουνίου για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.