Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Μετά τις βροχές μυρίζει ξανά καλοκαίρι

Καιρός: Μετά τις βροχές μυρίζει ξανά καλοκαίρι

Αλλάζει ο καιρός μετά τις βροχές - Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ

Ηλιόλουστος αναμένεται να είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 32 με 34 και τοπικά στη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία τους 35 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές από τις μεσημβρινές έως και τις βραδινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι – απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι – απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα στα ορεινά της Κρήτης όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα στα βόρεια, όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 και στις Σποράδες από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις, οι οποίες πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό στα δυτικά να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές από τις μεσημβρινές έως και τις βραδινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία

Βροχερός ο καιρός την Τετάρτη

Λίγες τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 και τοπικά στα ανατολικά και νότια έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 30 με 32, στα κεντρικά ηπειρωτικά τους 32 με 34 και στα δυτικά ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιόλουστος ο καιρός την Πέμπτη

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 και τοπικά στα ανατολικά και νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 31 με 33 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά τους 34 με 35 και στα δυτικά ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Only in

Τρεις συμβουλές για να κάνετε καλή εντύπωση στην επόμενη συνέντευξη για δουλειά

Μια προπονήτρια καριέρας που βοηθάει ανθρώπους στον κλάδο της τεχνολογίας, μοιράστηκε τρεις συμβουλές οι οποίες μπορεί να βελτιώσουν τις πιθανότητές σας σε μια συνέντευξη για δουλειά,

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024