Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νέα στοιχεία δείχνουν πως πνίγηκε η 8χρονη στην πισίνα στην Χαλκιδική

Νέα στοιχεία δείχνουν πως πνίγηκε η 8χρονη στην πισίνα στην Χαλκιδική

Μάρτυρες λένε ότι είχαν βρει τις σαγιονάρες του άτυχου κοριτσιού δίπλα από την πισίνα

Στο οριστικό συμπέρασμα ότι η 8χρονη πνίγηκε μέσα στα   απολύτως θολά νερά της πισίνας της κατασκήνωσης της Χαλκιδικής , ενώ έπαιζε με τα άλλα παιδιά χωρίς να γίνει αντιληπτή από την 19χρονη ομαδάρχισσα , καταλήγει – όπως αποκαλύπτει το  in –  η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. που συνεχίζεται τις τελευταίες ημέρες για την πλήρη διαλεύκανση του τραγικού συμβάντος  προ 20 ημερών.

Μάλιστα στο συμπέρασμα αυτό   οδηγούνται οι ερευνητές της υπόθεσης από μαρτυρίες  ότι δίπλα από την πισίνα   υπήρχαν – ενώ είχαν αποχωρήσει τα άλλα παιδιά – οι σαγιονάρες του  οκτάχρονου κοριτσιού.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.  μιλούν για  σημαντικές ελλείψεις στα μέτρα ασφαλείας στην πισίνα

Χωρίς όμως αυτό το «εύρημα» να κινητοποιήσει την ομαδάρχισσα ή άλλους  υπευθύνους της κατασκήνωσης να εστιάσουν το  ενδιαφέρον τους  στην πισίνα και  άρχισαν να αναζητούν το άτυχο κοριτσάκι σε άλλα σημεία.

Κι αυτό πάρα τις προσπάθειες της 10χρονης αδελφής της να την εντοπίσουν  στον χώρο που κολυμπούσαν , με την  ομαδάρχισσα να αναφέρει για ώρα ότι το άτυχο παιδάκι βρισκόταν αλλού και να μην αποδέχεται αυτές τις υποδείξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τις έρευνες κι από τους αξιωματικούς της Χαλκιδικής αλλά και των αστυνομικών υπηρεσιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης  το οκτάχρονο κορίτσι πνίγηκε στην  πισίνα ενώ έπαιζε με τη δεκάχρονη αδελφή της γιατί δεν φόραγε πιθανόν σωσίβιο ή «μπρατσάκια» παρά το γεγονός  ότι κάτι τέτοιο είχε ζητηθεί από τους γονείς του.

Επιπλέον η πισίνα δεν είχε  επιπλέον διαχωριστικό για να περιορισθεί η πρόσβαση σε μικρά παιδιά , στο τμήμα που είχε μεγάλο βάθος.

Ακόμη φαίνεται να υπήρχε μικρή επιτήρηση των παιδιών που κολυμπούσαν ενώ   όπως έχει κατατεθεί η πισίνα ήταν θολή κάτι που φαίνεται ότι ήταν βασικός παράγοντας ώστε να μην γίνει αντιληπτός ο πνιγμός κι η βύθιση της οκτάχρονης.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.  μιλούν για  σημαντικές ελλείψεις στα μέτρα ασφαλείας στην πισίνα, σε προβληματικές αντιδράσεις των υπαλλήλων της κατασκήνωσης που αγνόησαν τις εκκλήσεις της 10χρονης αδελφής του άτυχου κοριτσιού και σε αδράνεια κι άστοχες αναζητήσεις  για πολλή ώρα.

Only in

Κλιματικοί πρόσφυγες τα ψάρια λόγω αύξησης θερμοκρασίας του νερού – Τι λένε οι ειδικοί

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει κατά μεγάλο ποσοστό και τα ψάρια. - Πολλά από αυτά πιέζονται επειδή το νερό κρατάει λιγότερο οξυγόνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024