Νέα στοιχεία για τη «βασίλισσα των λούνα πάρκ» έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε το MEGA και η εκπομπή Live News  η ιδιοκτήτρια Μαρία Παναγιωτοπούλου έχει αμετάκλητη καταδίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 9χρονης το 2009. Δέκα χρόνια αργότερα στο ίδιο επικίνδυνο παιχνίδι σκοτώνεται μια 13χρονη στον Αλμυρό Βόλου. Η δίκη γι’ αυτή την υπόθεση δεν έχει γίνει ακόμα.

Το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί ενώ η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ δεν θα έπρεπε να είχε πάρει άδεια να του λειτουργήσει μετά την καταδικαστική απόφαση που είχε εις βάρος της.

Και όμως όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει να λειτουργεί λούνα παρκ εμφανίζοντας λευκό ποινικό μητρώο.

Αλαλούμ με τα ποινικά μητρώα

Προαπαιτούμενο για να στήσει κάποιος ιδιοκτήτης λούνα παρκ είναι το λευκό ποινικό μητρώο. Επομένως, εγείρονται ερωτήματα σχετικά με το πως μπόρεσε να λειτουργήσει λούνα παρκ η κα Παναγιωτοπούλου, καθώς ήδη από το 2017 υπήρχε αμετάκλητη καταδίκη σε βάρος της.

Το MEGA και η εκπομπή Live News έχουν στα χέρια τους τέσσερα ποινικά μητρώα της 78χρονης ιδιοκτήτριας λούνα παρκ.

Τι λέει η ίδια

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ Μαρία Παναγιωτοπούλου μίλησε αποκλειστικά στο Live News.

Η ίδια αναφέρθηκε στην απόφαση του δήμου Λαρισαίων να πάρει πίσω την άδεια που της είχε δώσει για να στήσει λούνα παρκ στην περιοχή, εκφράζοντας την ενόχλησή της, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν έχει να κρύψει τίποτα.

«Τώρα την έχασα αυτή τη δουλειά στη Λάρισα, που την περιμένω κάθε χρόνο. Γιατί φοβήθηκε ο Δήμαρχος και ανακάλεσε τη συμφωνία. Πρώτη εγώ βγήκα και είπα, αν φταίω να με κρεμάσουν στην Ομόνοια, για παραδειγματισμό, να μη γίνουν άλλα τέτοια πράγματα. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Δεν φοβάμαι τίποτα. Εμένα με βοήθησε ο Αγ. Ιωάννης ο Ρώσος κι ανέβηκα στον «Γύρο του Θανάτου» χωρίς να ξέρω να οδηγώ μηχανή», δήλωσε.