Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ποια είναι η καλύτερη θέση στο αεροπλάνο αν θέλεις να κοιμηθείς;

Ποια είναι η καλύτερη θέση στο αεροπλάνο αν θέλεις να κοιμηθείς;

Είσαι από αυτούς που κοιμούνται εύκολα μέσα στο αεροπλάνο; Τότε είναι ξεκάθαρο ποια θέση πρέπει να κλείσεις για να μην σε ενοχλεί κανείς.

Υπάρχουν πολλών ειδών επιβάτες κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού με αεροπλάνο. Αυτοί που στην πτήση βγάζουν εκατό φωτογραφίες από το παράθυρο, εκείνοι που διαβάζουν βιβλία ή βλέπουν ταινίες στο tablet, αυτοί που δεν ξέρουν πως να περάσει η ώρα και τρώγονται με τα ρούχα τους, αλλά και οι άλλοι που παίρνουν ένα ηρεμιστικό καθώς έχουν μια φοβία με τα αεροπλάνα. Βέβαια, μην ξεχνάμε και εκείνους που απλά μόλις κάτσουν στη θέση τους είναι σαν να έχουν ξαπλώσει στο κρεβάτι τους και τίποτα δεν τους εμποδίζει να πάρουν έναν καλό ύπνο.

Ή σχεδόν τίποτα, καθώς για να απολαύσεις τον ύπνο σου, δεν θα πρέπει να σε ενοχλούν και οι άλλοι. Άρα ποια είναι η καλύτερη θέση για τους υπναράδες των πτήσεων; «Φυσικά αυτή στο παράθυρο» λέει η πρώην αεροσυνοδός Σούζαν  Φόγκγουελ  στο Travel+Leisure. Και μάλιστα για περισσότερους από έναν λόγο.

Οι δύο λόγοι

Ο πρώτος είναι αυτός που έχουμε φανταστεί όλοι. «Όταν έχεις θέση στο παράθυρο, μπορείς πολύ εύκολα να ακουμπήσεις το κεφάλι σου πάνω σε ένα μαξιλαράκι ή ένα φούτερ και να κοιμηθείς μια χαρά» λέει η πρώην αεροσυνοδός.

Ωστόσο υπάρχει και ένας δεύτερος λόγος. «Είναι ένα σημείο που λογικά δεν θα σε ενοχλεί κανείς. Αν έχεις θέση στο διάδρομο και να καταφέρεις να κοιμηθείς όλο και κάποιος που θα πηγαίνει στο μπάνιο ή το προσωπικό που θα περνάει με το τρέιλερ, θα σε ξυπνήσει» τονίζει η Σούζαν Φόγκγουελ.

Βέβαια, υπήρχε και ια μπόνους συμβουλή που έδωσε: αν είναι να κοιμηθείτε καλό είναι να κλείσετε θέση στη μέση του αεροπλάνου, κι όχι μπροστά ή πίσω. «Γενικά τόσο μπροστά όσο και πίσω έχει αρκετό θόρυβο, καθώς είναι οι χώροι που είτε κάθονται οι αεροσυνοδοί είτε ετοιμάζουν τα φαγητά για το τρέιλερ».

Only in

Πατέρα τα άκουσες τα νέα…. το ΕΣΥ στην εντατική, η Θεσσαλία ένα χρόνο μετά αιμορραγεί και η κεντροαριστερά δεν είναι πουθενά

Πενήντα χρόνια μετά την 3η Σεπτέμβρη η Αλλαγή έχει βγει στη σύνταξη με αναπηρική, ο λαός έχει φοβηθεί και έμεινε να ψάχνει στο fb εναλλακτική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024