Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αμάλ Κλούνεϊ: Πόζαρε στο Φεστιβάλ Βενετίας με ένα iconic beauty look με την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννέτου

Αμάλ Κλούνεϊ: Πόζαρε στο Φεστιβάλ Βενετίας με ένα iconic beauty look με την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννέτου

Για ακόμη μία φορά, ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε ένα υπέροχο χτένισμα που έκλεψε όλα τα βλέμματα, αυτή τη φορά για την Αμάλ Κλούνεϊ.

Η Αμάλ Κλούνεϊ έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας μαζί με τον σύζυγό της Τζορτζ Κλούνεϊ. Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί – άκρως εντυπωσιακοί -και όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν να αστράφτουν. Το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ ξέρει πολύ καλά πώς να κερδίζει τις εντυπώσεις. Δεν σταμάτησαν και οι δύο να χαμογελούν και να ζουν τη στιγμή!

Η Αμάλ Κλούνεϊ για ακόμη μία φορά εμπιστεύτηκε για τα μαλλιά και το μακιγιάζ, τον αγαπημένο Δημήτρη Γιαννέτο, με τον οποίο εκτός από άριστες επαγγελματικές σχέσεις φαίνεται ότι διαθέτει και φιλικές σχέσεις.

Η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Το beauty look της Αμάλ Κλούνεϊ δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα με τα ωραιότερα του φεστιβάλ. Τα caramel highlights στα μαλλιά χαρίζουν φως στο πρόσωπό της, ενώ οι χαλαροί κυματισμοί σε συνδυασμό με τη χωρίστρα στο πλάι έκλεψαν τις εντυπώσεις. Αυτό που έκανε τη διαφορά σε αυτό το hair look είναι ο όγκος στα μαλλιά που δίνει μία αίσθηση old glam Hollywood στο look.

Τα nude χρώματα είναι εκείνα που της ταιριάζουν απόλυτα και ο Γιαννέτος χρησιμοποίησε γήινους τόνους τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν λαμπερό, θηλυκό και αναδείκνυε μοναδικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

* Πηγή: Grace

Only in

Τρεις συμβουλές για να κάνετε καλή εντύπωση στην επόμενη συνέντευξη για δουλειά

Μια προπονήτρια καριέρας που βοηθάει ανθρώπους στον κλάδο της τεχνολογίας, μοιράστηκε τρεις συμβουλές οι οποίες μπορεί να βελτιώσουν τις πιθανότητές σας σε μια συνέντευξη για δουλειά,

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024