Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός για τζιν: Τρεις διαφορετικοί τρόποι για να φορεθεί το φθινόπωρο

Καιρός για τζιν: Τρεις διαφορετικοί τρόποι για να φορεθεί το φθινόπωρο

Είναι διαχρονικό, είναι cool, είναι «αθάνατο». Και, το πιο σημαντικό, το τζιν λειτουργεί καλά τόσο στις ζεστές μέρες του Σεπτεμβρίου, όσο και στις πρώτες ψύχρες του φθινοπώρου.

Ο Σεπτέμβριος είναι μια μεταβατική περίοδος που μπορεί να μας δυσκολέψει όσον αφορά τις ενδυματολογικές μας επιλογές, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το τζιν. Με τον καιρό να είναι απρόβλεπτος και τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται από καλοκαιρινές σε φθινοπωρινές, το τζιν αποτελεί την τέλεια λύση για αυτή τη σεζόν.

Είναι σημαντικό να μην βιαστείτε να κρύψετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα στο βάθος της ντουλάπας. Ο Σεπτέμβριος του 2023 ήταν ο πιο θερμός που έχει καταγραφεί ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να υπάρξουν μέρες όπου ένα πιο ελαφρύ ντύσιμο θα είναι απαραίτητο. Ωστόσο, με τις ψυχρότερες μέρες να πλησιάζουν, το τζιν γίνεται η ιδανική επιλογή, καθώς είναι πιο βαρύ από τα καλοκαιρινά λινά αλλά ταυτόχρονα πιο ελαφρύ από τα φθινοπωρινά δερμάτινα.

Ανανεώστε το καθημερινό σας στυλ με κλασικά κομμάτια τζιν που πιθανότατα έχετε ήδη. Ένα oversized jean jacket μπορεί να φορεθεί εύκολα πάνω από ένα ελαφρύ καλοκαιρινό τοπ, δίνοντάς σας μια casual και κομψή εμφάνιση. Τα τζιν φορέματα, είτε είναι μαξί, μίντι ή μίνι, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για την εποχή, προσφέροντας άνεση και στυλ. Συνδυάστε τα με μπαλαρίνες, loafers ή ακόμα και κομψά clogs.

Οι τζιν σαλοπέτες είναι επίσης ανάμεσα στα κομμάτια που επιστρέφουν δυναμικά ανάμεσα στα trends -το ίδιο και τα boilersuits- και είναι μια εξαιρετική επιλογή που προσφέρει άνεση και στυλ, ενώ διευκολύνει το πρωινό ντύσιμο. Το τζιν είναι ένα διαχρονικό υλικό που μπορεί να σας συντροφεύσει από τις ζεστές μέρες του Σεπτεμβρίου έως τις πρώτες ψύχρες του φθινοπώρου, κάνοντάς το μία από τις καλύτερες επιλογές για αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Δείτε 3 φρέσκους τρόπους για να το φορέσετε τώρα.

Super Slouchy

Συνδυάστε κομμάτια με φαρδιά και χαλαρή εφαρμογή στην ίδια απόχρωση denim με loafers και σοφιστικέ αξεσουάρ.

Η cool σαλοπέτα

Η τζιν σαλοπέτα είναι ένα κομμάτι που αποπνέει διαχρονικά, coolness και παιδικότητα. Ισορροπήστε με θηλυκά τακούνια και ρομαντικές αποχρώσεις.

Φαρδύ τζιν παντελόνι και γιλέκο

Ιδανικό για κάθε μέρα την μεταβατική περίοδο, το look θα σας βγάλει πολλές φορές από την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

* Πηγή: Grace

Only in

Η διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη έχει τη σφραγίδα του Ανδρέα Παπανδρέου

Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη. Ένα κείμενο-τομή που φέρει την υπογραφή του ιδρυτή και ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024