Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα τρία ζώδια που θα «τα βρουν σκούρα» τις επόμενες ημέρες

Τα τρία ζώδια που θα «τα βρουν σκούρα» τις επόμενες ημέρες

Κάποια ζώδια καλό είναι να θεωφρούν ότι δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις απέναντί τους.

Μια νέα σεζόν απλώνεται μπροστά μας και ομολογουμένως το ξεκίνημα της δεν είναι εύκολο. Ιδιαίτερα για ορισμένα ζώδια, καθώς οι πλανήτες βρίσκονται σε αντιθετικές όψεις και φέρνουν ενέργεια που θα προκαλέσει προβλήματα, μπερδέματα και εντάσεις.

Τις επόμενες ημέρες θα μας απασχολήσει έντονα το τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη με τον Ποσειδώνα που είναι δύο εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους πλανήτες. Από τη μία πλευρά, ο Άρης συμβολίζει την ενέργεια, τη δράση και τη σεξουαλικότητα και μας δείχνει τον τρόπο που διεκδικούμε τα θέλω και τους στόχους μας. Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τις ευαισθησίες και το τετράγωνο αυτό, θα μας δυσκολέψει ιδιαίτερα καθώς δεν θα μπορούμε να κρίνουμε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα και λογική σκέψη.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν αυτές τις ημέρες να προσπαθήσουμε να δούμε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και να μη θεωρήσουμε αυτονόητο ότι οι άλλοι έχουν καλές προθέσεις απέναντί μας.

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν έντονα από το τετράγωνο ανάμεσα σε Άρη και Ποσειδώνα:

Δίδυμοι

Είστε από τα ζώδια που θα επηρεαστούν ιδιαίτερα έντονα τις επόμενες ημέρες, αφού ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύες. Αυτές τις ημέρες θα βρίσκεστε σε σύγχυση και η κρίση σας θα είναι μπερδεμένη. Δεν αποκλείεται ένα κοντινό σας πρόσωπο να σας εξαπατήσει, να πιστέψετε λόγια που δεν ισχύουν, ή να μην ξέρετε τι είναι σωστό για εσάς, και τι λάθος. Η καλύτερη συμβουλή αυτών των ημερών είναι να μην υποσχεθείτε ούτε εσείς πράξεις και λόγια που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην προχωράτε σε επιπόλαιες κινήσεις, ειδικά σε θέματα που αφορούν επαγγελματικά, προσωπικά, αλλά και ερωτικά. Αν μια κατάσταση μοιάζει ιδανική, γρήγορα θα καταλάβετε πως δεν είναι. Γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για απογοητεύσεις.

Παρθένοι

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για εσάς τους Παρθένους, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζεται σήμερα, φέρνει αυταπάτες και μπερδέματα κυρίως σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας απέναντι σε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε τόσο καλά, ή ακόμη και σε κοντινά σας. Ακόμη και εσείς οι ίδιοι μπορεί να μη νιώθετε σίγουροι για τα θέλω σας και για τις επόμενες κινήσεις σας και να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερού. Γενικότερα δεν είναι καλή στιγμή για να προχωρήσετε σε αλλαγές και αποφάσεις. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να παρατηρήσετε τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει, και μην εμπιστεύεστε τα λόγια γύρω σας.

Ιχθύες

Φυσικά και επηρεάζεστε και εσείς πολύ έντονα, και όχι με θετικό τρόπο. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο σας και προκαλεί πλήρη σύγχυση. Δώστε προσοχή στις συνεργασίες, αλλά και σε σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να δείτε πως οι γύρω σας, συμπεριφέρονται χωρίς συνέπεια και σεβασμό. Αυτή η κατάσταση θα σας προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα και ανασφάλεια, ωστόσο μην προχωρήσετε ακόμη σε αλλαγές. Αν αυτές τις ημέρες μπει στη ζωή σας ένα νέο πρόσωπο, είτε ερωτικό είτε φιλικό, μη βιαστείτε να το εμπιστευτείτε. Αντίθετα, δώστε χρόνο να δείτε πώς εξελίσσεται η σχέση.

Ωστόσο δεν είστε μόνο εσείς που θα έχετε δύσκολες ημέρες, υπάρχουν δύο ακόμη ζώδια που θα έχουν έναν πολύ δύσκολο Σεπτέμβριο.

* Πηγή: Grace

Only in

Πατέρα τα άκουσες τα νέα…. το ΕΣΥ στην εντατική, η Θεσσαλία ένα χρόνο μετά αιμορραγεί και η κεντροαριστερά δεν είναι πουθενά

Πενήντα χρόνια μετά την 3η Σεπτέμβρη η Αλλαγή έχει βγει στη σύνταξη με αναπηρική, ο λαός έχει φοβηθεί και έμεινε να ψάχνει στο fb εναλλακτική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024