Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι περισσότερες οικογένειες βρίσκονται σε έναν πρώτο αναβρασμό για όλα αυτά που έρχονται τη νέα σχολική χρονιά. Σε αυτό το νέο ταξίδι, όσο πιο καλά προετοιμασμένοι είμαστε τόσο πιο ομαλό, εύκολο και ευχάριστο θα είναι για εμάς. Οπότε τι κάνουμε;

Η καλή οργάνωση μπορεί να μας γλιτώσει από κόπο, χρόνο και χρήματα. Για αυτό φτιάχνουμε τη λίστα με τις ανάγκες μας συνολικά, συμπεριλαμβάνοντας το σχολείο, το φροντιστήριο αλλά και εξωσχολικές δραστηριότητες.

Αφού έχουμε καταλήξει –τουλάχιστον σε μία πρώτη φάση- για τα απαραίτητα και κάποια ακόμα που ξεπηδάνε στη διάρκεια της συζήτησης/αναζήτησης με τα παιδιά, τότε έρχεται η ώρα να δούμε ποιο μέρος μας τα καλύπτει όλα. Σε αυτό θα μας βοηθήσει πιθανότατα και μία πρώτη ψηφιακή ματιά, ώστε να δούμε ποιος προορισμός μας φροντίζει περισσότερο, και είναι και φιλικός στον προϋπολογισμό μας.

Σε αυτήν την αναζήτηση συναντάμε το Πλαίσιο που είναι πάντα έτοιμο να μας βοηθήσει για τη μεγάλη επιστροφή στα θρανία!

Goomby Τσάντα Trolley Νηπιαγωγείου Bear (19,90€)

Μάλιστα, για την προετοιμασία μας τα κάνει ακόμα πιο εύκολα, γιατί με την υπηρεσία σχολικής λίστας, μπορούμε σε 3 μόλις βήματα να ανεβάσουμε τη λίστα μας στο plaisio.gr και οι #plaisiopeople να μας την ετοιμάσουν και στη συνέχεια παραδώσουν στην πόρτα μας!

Sentio Τσάντα Φαγητού Watercolor Blue (13,90€)

Αν, πάλι, θέλουμε να πάμε από κοντά και να διαλέξουμε από την πλούσια ποικιλία τους, τότε να είμαστε έτοιμοι να βρούμε cool σχέδια σε τσάντες, top Brands ακόμα και τις προχωρημένες LED Bags! Ποιος θα το περίμενε ότι μία σχολική τσάντα μπορεί να έχει τόσο ενδιαφέρον! Μάλιστα, για τους πιο μοδάτους υπάρχουν και trendy αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα patches για τσάντες.

Goomby Τσάντα Πλάτης Tropical Vibes (39.90€)

Goomby Κασετίνα Οβάλ Unicorn (3,99€)

Πέραν όμως της μεγάλης ποικιλίας και των πρωτότυπων σχεδίων, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς πάντα χρειαζόμαστε και διάφορα άλλα πράγματα, όπως τα βιβλία που υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία: πακέτα βιβλίων οργανισμού (ντυμένα και μη), ξενόγλωσσα, βοηθήματα, λεξικά και άτλαντες.

Εκεί, θα βρούμε και εργονομικά έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο γιατί μεγαλώνοντας, μεγαλώνουν και οι ανάγκες του παιδιού συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών. Ενώ ταυτόχρονα, προσφέρεται ειδική υπηρεσία συναρμολόγησης, από έμπειρους τεχνικούς, εξασφαλίζοντας έτσι τη σωστή και ασφαλή τοποθέτησή τους.

Sentio Στυλό Διαρκείας Daylilies (2,99€)

Goomby Τετράδιο Ριγέ 17×25 cm 40 Φύλλων Mermaid II (0,69€)

Σε αυτές τις ανάγκες έρχεται και η high end τεχνολογία, γιατί και τα παιδιά χειρίζονται πλέον laptops, tablets, κινητά τηλέφωνα. Οι εργασίες στο σχολείο γίνονται σε υπολογιστή, οι επικοινωνίες με τους συμμαθητές μέσω κινητών και μην ξεχνάμε και τους εκτυπωτές για τις εργασίες. Και αυτά θα τα βρούμε στο Πλαίσιο. Είπαμε, σε έναν προορισμό υπάρχουν όλα.

Goomby Παγούρι Ανοξείδωτο Gaming 500 mL (11,90€)

Όλη αυτή η ποικιλία δεν υπάρχει μόνο σε απίθανες τιμές αλλά και με επιπλέον ευελιξία στις αγορές. Συγκεκριμένα, μπορούμε να κάνουμε πληρωμή με το πρόγραμμα «Δια 4» που σημαίνει τέσσερις άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα και με κόστος υπηρεσίας μόλις 1€ ανά δόση.

Αν κινηθούμε ψηφιακά, η παράδοση μπορεί να γίνει στην πόρτα μας άμεσα και με live tracking και με Box Now.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτούμε ένα από τα 25 καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα, το plaisio.gr ή να καλέσουμε στο τηλεφωνικό κέντρο, 210-2895000, για οποιαδήποτε απορία μας, ανάγκη ή και αγορά.

Η επιστροφή στα θρανία μπορεί να είναι μία χαρούμενη κατάσταση για όλη την οικογένεια και σίγουρα για μένα που έχω ήδη εφοδιαστεί με τα απίθανα τετράδια του Fipster, που θα βρεις αποκλειστικά εκεί. Δεν τα χάνεις.

Για φέτος, έχεις πάλι Πλαίσιο αν θέλεις την απόλυτη σχολική εμπειρία.