Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Lady Gaga: Ο hairstylist της σταρ μοιράστηκε τα μυστικά του

Lady Gaga: Ο hairstylist της σταρ μοιράστηκε τα μυστικά του

Ο Frederic Aspiras αποκαλύπτει τα tips που θα σας χαρίσουν υγιή μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, πετυχημένη τραγουδίστρια και ιδρύτρια του beauty brand Haus Labs, Lady Gaga, αγαπάει την ομορφιά και ψάχνει τα πάντα γι’ αυτήν, ειδικά όταν πρόκειται για τα μαλλιά της. Τα μαλλιά για εκείνη είναι τέχνη και το άτομο που βρίσκεται πίσω από τα υπέροχα, εντυπωσιακά χτενίσματά της, είναι ο celebrity hairstylist Frederic Aspiras.

Ο διάσημος κομμωτής συνεργάζεται με τη Lady Gaga εδώ και χρόνια, αντλώντας έμπνευση από διάφορες εποχές, καλλιτεχνικά κινήματα και τη γενικότερη αγάπη του για τον πολιτισμό, τη μουσική, τη μόδα και την τέχνη. Ο ίδιος μοιράστηκε πρόσφατα τα tips του στο PS Beauty, για λαμπερά, υγιή μαλλιά.

Η περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής είναι σημαντική για την Lady Gaga

Δεν μπορείτε να περιποιηθείτε πραγματικά τα μαλλιά σας εάν δε φροντίσετε και το τριχωτό της κεφαλής σας. Ο ίδιος προτείνει να επιλέξετε σαμπουάν και conditioners με σαλικυλικό οξύ, γλυκερίνη και υαλουρονικό οξύ για να καθαρίσετε το τριχωτό του κεφαλιού σας από τα κατάλοιπα των προϊόντων styling και το σμήγμα, και να διατηρήσετε έτσι τα μαλλιά σας υγιή κι ενυδατωμένα.

Μια άλλη επαγγελματική συμβουλή του Frederic Aspiras είναι να ελαχιστοποιήσετε το θερμικό styling όσο πιο πολύ μπορείτε και να εφαρμόζετε πάντα ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα hot tool. Επίσης, φροντίστε να επιλέγετε χαλαρά hairstyles (σκεφτείτε χαλαρά σινιόν ή μπούκλες χωρίς θερμότητα) που δε θα επιβαρύνουν πολύ τα μαλλιά σας και δε θα προκαλέσουν «σπάσιμο» της τρίχας.

Τριμάρετε συχνά τα μαλλιά σας

Για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και να αποτρέψετε το «σπάσιμο» της τρίχας, ο διάσημος hairstylist συνιστά να τα κόβετε κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες. Το τακτικό τριμάρισμα θα προάγει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Ο διάσημος κομμωτής Frederic Aspiras αποκάλυψε 5 μυστικά που ακολουθεί ο Lady Gaga.

Επιλέξτε κλασικά χτενίσματα για ειδικές περιστάσεις

Αν είστε καλεσμένες σε έναν γάμο ή έχετε κανονίσει μια βραδινή έξοδο, και δεν ξέρετε τι χτένισμα να κάνετε, υπάρχει ένα στυλ που δείχνει πάντα υπέροχο και τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος με αυτό: ένα κομψό, χαμηλό σινιόν. Ωστόσο, αν θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να κάνετε ογκώδεις βαγκ μπούκλες που θυμίζουν την εποχή του παλιού Hollywood.

Λουστείτε με βάση τον τύπο των μαλλιών σας

Ένας μύθος για τα μαλλιά που ο διάσημος hairstylist θέλει να ξεκαθαρίσει, είναι η ιδέα ότι το καθημερινό λούσιμο δεν κάνει καλό στα μαλλιά. Σύμφωνα με τον Frederic Aspiras, όλα εξαρτώνται από τον τύπο των μαλλιών και τον τρόπο ζωής σας. Κάποιες γυναίκες μπορεί να χρειάζεται να λούζουν τα μαλλιά τους κάθε μέρα,πχ εκείνες που έχουν λεπτή τρίχα ή λιπαρό τριχωτό, ενώ άλλες, πχ εκείνες που έχουν φυσικά σγουρά ή σπαστά μαλλιά ή πιο ξηρό τριχωτό της κεφαλής, καλό είναι να λούζονται κάθε τρεις ή τέσσερις ημέρες. Κάντε ό,τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Προτιμήστε μεταξωτά αξεσουάρ μαλλιών

Μεταξωτές μαξιλαροθήκες, μεταξωτά scrunchies, μεταξωτά σκουφάκια για τα μαλλιά, και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Ο Frederic Aspiras τονίζει ότι καλό είναι να χρησιμοποιείτε αξεσουάρ μαλλιών από μετάξι, καθώς είναι ένα πολύ «ευγενικό» υλικό, βοηθά στη μείωση του φριζαρίσματος και -το πιο σημαντικό- αποτρέπει το «σπάσιμο» της τρίχας.

* Πηγή: Vita 

Only in

Eπίσημο: Παίκτης της Αλ Σαμπάμπ ο Ποντένσε (pic + vid)

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στην Αλ Σαμπάμπ, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να γίνεται κάτοικος Σαουδικής Αραβίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024