Αυτήν τη σεζόν, τα χείλη βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς οι σχεδιαστές μόδας τα αποθέωσαν στα catwalks, επιλέγοντας αποχρώσεις και φινιρίσματα που αποτελούν ωδή στο φθινόπωρο. Από τους πλούσιους, σκούρους έως τους πιο ανοιχτούς και παιχνιδιάρικους τόνους, τα lip colour trends για το φετινό φθινόπωρο έχουν να προτείνουν κάτι για όλες, ανεξαρτήτως στιλ και ηλικίας. Αρκεί να βρείτε τη δική σας αγαπημένη τάση και να απογειώσετε το μακιγιάζ σας για τις day-to-night εμφανίσεις σας.

Φυσικά χείλη

Εάν αγαπάτε τη φυσικότητα στα χείλη, το “all natural” trend θα γίνει το αγαπημένο σας για το φθινόπωρο. Οι πασαρέλες αυτής της σεζόν τόνισαν απλώς τον φυσικό τόνο των χειλιών των μοντέλων, προσφέροντας μια ανεπιτήδευτη, φρέσκια εμφάνιση που αντανακλά την αυξανόμενη επιθυμία πολλών γυναικών για απλότητα και αυθεντικότητα στις ρουτίνες μακιγιάζ τους.

Κλασικό κόκκινο

Το κλασικό κόκκινο χρώμα στα χείλη χαρίζει πάντα statement εμφανίσεις, επιβεβαιώνοντας κάθε φορά ότι δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Οι σχεδιαστές συνδύασαν τα ζωηρά κόκκινα χείλη με τα πάντα, από tailored κοστούμια έως βραδινά φορέματα, επιδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την ευελιξία και τη διαχρονική γοητεία του χρώματος. Τα κόκκινα χείλη είναι ιδανικά για όσες θέλουν να αποπνέουν αυτοπεποίθηση και κομψότητα, οπότε μην παραλείψετε να φορέσετε το κόκκινο κραγιόν σας φέτος.

Με περίγραμμα

Το περίγραμμα στα χείλη επιστρέφει δυναμικά στις πασαρέλες του φθινοπώρου του 2024. Αυτή η έμφαση στα έντονα, με καθορισμένο περίγραμμα χείλη υπογραμμίζει τη σημασία της λεπτομέρειας στο μακιγιάζ, και προσφέρει έναν δυναμικό αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο τρόπο, για να πετύχετε μια statement εμφάνιση καθώς μπαίνετε στο φθινόπωρο.

Με glossy φινίρισμα

Τα χρώματα με γυαλιστερό φινίρισμα, από το απαλό ροδακινί μέχρι το σκούρο δαμασκηνί, φέρνουν τη δεκαετία του ’90 στο παρόν με ένα μοντέρνο όμως twist. Το glossy φινίρισμα προσθέτει διάσταση στα χείλη και τα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά κι έτοιμα για φίλημα!

Vampy reds

Τα vampy reds κυριάρχησαν στις πασαρέλες του φθινοπώρου του 2024, δημιουργώντας μια τολμηρή ατμόσφαιρα στις τάσεις ομορφιάς της σεζόν. Αυτές οι αποχρώσεις, που κυμαίνονται από τα πλούσια μπορντό έως το περίφημο black cherry -που θα επικρατήσει και στα μανικιούρ του φθινοπώρου-, πετυχαίνουν μια πιο δραματική αντίθεση με τους γήινους τόνους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το φθινόπωρο. Ιδανικά για όσες θέλουν να κάνουν μια statement εμφάνιση, τα vampy reds είναι τέλεια για να αγκαλιάσουν τη σκοτεινή, μυστηριώδη πλευρά του εαυτού σας.

Ροδακινί-ροζ

Το peachy pink στα χείλη αποτελεί μια φρέσκια και παιχνιδιάρικη τάση στο μακιγιάζ των χειλιών για το φθινόπωρο, και είναι ιδανικό για να ξεφύγετε από τις σκούρες αποχρώσεις που κυριαρχούν συνήθως αυτή την εποχή. Το ροδακινί-ροζ φέρνει μια πινελιά φωτεινότητας στους πιο δροσερούς μήνες, συνδυάζοντας τη γλυκύτητα του ροζ με τη ζεστασιά του ροδακινί -και πρόκειται για έναν τόνο που πάει σε όλες! Τα peachy pink χείλη είναι τέλεια τόσο για τα καθημερινά σας looks όσο και για τα βραδινά σας outfits, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσετε την τάση.

* Πηγή: Vita