Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μια αθλητική κυψέλη δημιουργήθηκε στα Βριλήσσια

Μια αθλητική κυψέλη δημιουργήθηκε στα Βριλήσσια

Ενισχύθηκαν οι αθλητικές υποδομές της πόλης των Βριλησσίων.

Ο αθλητισμός παραμένει μια αναγκαία συνθήκη για την ευημερία της τοπικής κοινωνίας και στο Δήμο Βριλησσίων, φαίνεται πως το έχουν καταλάβει καλά αυτό και φρόντισαν να επενδύσουν δημοτικούς πόρους για την αναβάθμιση των δημοτικών αθλητικών τους υποδομών.

Ειδικότερα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής σε τέσσερα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, τένις, χάντμπολ και βόλεϊ επί της οδού Ολύμπου αλλά και στο ανοιχτό γήπεδο χάντμπολ και τένις της οδού Δωδεκανήσου στα Βριλήσσια. Παραδοσιακά πρόκειται για ένα τοπόσημο του δήμου η συγκεκριμένη περιοχή, ένας πνεύμονας πρασίνου και ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, τα πέντε γήπεδα άλλαξαν όψη και παραδίδονται με τη νέα τους μορφή στους πολίτες αλλά και στους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου Βριλησσίων.

Αναγκαίες οι παρεμβάσεις σύμφωνα με τον Δήμαρχο

Σε τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης τόνισε ότι οι παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους του Δήμου έχουν σκοπό να επιλύσουν χρόνια προβλήματα και στόχος παραμένει οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου να είναι ασφαλείς και λειτουργικές για να ενθαρρύνουμε τους πολίτες  κάθε ηλικίας να αθληθούν προσφέροντας και τις αναγκαίες υποδομές στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης.

Only in

Πατέρα τα άκουσες τα νέα…. το ΕΣΥ στην εντατική, η Θεσσαλία ένα χρόνο μετά αιμορραγεί και η κεντροαριστερά δεν είναι πουθενά

Πενήντα χρόνια μετά την 3η Σεπτέμβρη η Αλλαγή έχει βγει στη σύνταξη με αναπηρική, ο λαός έχει φοβηθεί και έμεινε να ψάχνει στο fb εναλλακτική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024