Ο αθλητισμός παραμένει μια αναγκαία συνθήκη για την ευημερία της τοπικής κοινωνίας και στο Δήμο Βριλησσίων, φαίνεται πως το έχουν καταλάβει καλά αυτό και φρόντισαν να επενδύσουν δημοτικούς πόρους για την αναβάθμιση των δημοτικών αθλητικών τους υποδομών.

Ειδικότερα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής σε τέσσερα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, τένις, χάντμπολ και βόλεϊ επί της οδού Ολύμπου αλλά και στο ανοιχτό γήπεδο χάντμπολ και τένις της οδού Δωδεκανήσου στα Βριλήσσια. Παραδοσιακά πρόκειται για ένα τοπόσημο του δήμου η συγκεκριμένη περιοχή, ένας πνεύμονας πρασίνου και ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, τα πέντε γήπεδα άλλαξαν όψη και παραδίδονται με τη νέα τους μορφή στους πολίτες αλλά και στους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου Βριλησσίων.

Αναγκαίες οι παρεμβάσεις σύμφωνα με τον Δήμαρχο

Σε τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης τόνισε ότι οι παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους του Δήμου έχουν σκοπό να επιλύσουν χρόνια προβλήματα και στόχος παραμένει οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου να είναι ασφαλείς και λειτουργικές για να ενθαρρύνουμε τους πολίτες  κάθε ηλικίας να αθληθούν προσφέροντας και τις αναγκαίες υποδομές στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης.