Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Λάσο: «Έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον»

Λάσο: «Έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον»

Ο Πάμπλο Λάσο αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τη Μπάγερν Μονάχου τον περασμένο Ιούνιο, ενώ ανέφερε πως προέκυψε η συμφωνία με την Μπασκόνια

Σαν «βόμβα» έσκασε τον περασμένο Ιούνιο η είδηση ότι ο Πάμπλο Λάσο αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου, με τον Βάσκο προπονητή να ανακοινώνεται από την Μπασκόνια λίγες ώρες αργότερα.

Ο 56χρονος προπονητής, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στην «AS» αποκάλυψε τον λόγο που κρύβεται πίσω από την απόφασή του να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο ενώ ανέφερε ότι η ομάδα από τη χώρα των Βάσκων είχε μιλήσει με τον ατζέντη του αρκετό καιρό πριν το μάθει ακόμα και ο ίδιος.

«Ήμουν στη Γερμανία και δεν ήθελα να βιαστώ. Ζούσα εκεί με τη σύζυγό μου και τον μικρό μου γιο. Οι δύο μεγαλύτεροι είχαν παραμείνει στην Ισπανία. Υπήρχε κάτι μέσα μου που δε μου κολλούσε. Κάτι μου έλεγε ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Λάσο.

«Ήμουν συγκεντρωμένος στη νίκη»

Και συμπλήρωσε: «Ο ατζέντης μου γνώριζε πολύ καλά ότι δεν μπορούσε να μου πει κάτι εκείνη την περίοδο. Ήμουν συγκεντρωμένος στη νίκη και έπρεπε να κάνω τη δουλειά μου. Ναι, πλέον ξέρω ότι η Μπασκόνια επικοινώνησε μαζί του προ καιρού, αλλά δε μου το ανέφερε καν».

«Έπειτα, διαχειριζόμενος πολύ σωστά και με επαγγελματικό τρόπο τον χρόνο, όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν, με κάλεσε ο Χοσεάν Κερεχέτα. Πήγαμε για έναν καφέ και όλα ξεκίνησαν εκεί», επισήμανε ο Πάμπλο Λάσο για την τελική επαφή του με τους ανθρώπους της Μπασκόνια.

Only in

Πατέρα τα άκουσες τα νέα…. το ΕΣΥ στην εντατική, η Θεσσαλία ένα χρόνο μετά αιμορραγεί και η κεντροαριστερά δεν είναι πουθενά

Πενήντα χρόνια μετά την 3η Σεπτέμβρη η Αλλαγή έχει βγει στη σύνταξη με αναπηρική, ο λαός έχει φοβηθεί και έμεινε να ψάχνει στο fb εναλλακτική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024