Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ίλιτς της Μπολόνια» (vid)

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ίλιτς της Μπολόνια» (vid)

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Μιχάιλο Ίλιτς που ανήκει στην Μπολόνια.

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς τον Μιχάιλο Ίλιτς κάνει λόγω σε σχετικό δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb». Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν οι Ιταλοί, η Ένωση επιθυμεί την απόκτηση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού της Μπολόνια ως δανεικό, ενώ η ρήτρα αγορά είναι πιθανό να ανέρχεται περίπου στα 4 εκατ. ευρώ.

«Ο Σέρβος αρέσει στον αθηναϊκό σύλλογο ως δανεικός με δικαίωμα εξαγοράς που ορίζεται στα 4 εκατ. ευρώ περίπου. Στην Ελλάδα, πάντως, υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για κινήσεις, δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος κλείνει σε οκτώ ημέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Ίλιτς αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον ιταλικό σύλλογο έναντι 4,5 εκατομμυρίων όντα εκείνος αγωνιζόταν στην Παρτίζαν.

Πάντως ο Σέρβος δεν έχει κάνει ακόμα το επίσημο ντεμπούτο του, αφού σε όλα τα ματς ήταν είτε εκτός αποστολής, είτε απλά στον πάγκο.

Δείτε τον εν δράσει:

«Ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για Λιβάι Γκαρσία, θέλει 23 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ»

Ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για τον Λιβάι Γκαρσία αποκαλύπτουν στη Ρωσία! Σύμφωνα με το ρωσικό «Sport 24», η συγκεκριμένη ομάδα έχει στο στόχαστρό της τον επιθετικό της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ένα δημοσίευμα που έρχεται μετά τις φήμες των τελευταίων ημερών πως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει κάνει άνοιγμα στη Ρωσία και ενδέχεται να φέρει πρόταση. Κάτι επίσημο δεν υπάρχει ακόμη, όπως σημειώνουν, ωστόσο στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Ένωση είναι έτοιμη να πουλήσει τον Γκαρσία.

Για να το κάνει αυτό όμως, το «Sport 24» προσθέτει πως οι «κιτρινόμαυροι» αξιώνουν 23 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως στη Ρωσία το μεταγραφικό παζάρι κλείνει στις 12 Σεπτεμβρίου και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν όντως θα υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Αν πωληθεί πάντως ο Γκαρσία είναι αυτονόητο πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για δύο επιθετικούς μιας και αυτή την στιγμή είναι ο μοναδικός που υπάρχει στο ρόστερ της. Την ώρα που γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τον Ντατρό Φοφανά της Τσέλσι, με την οποία προσπαθεί να βρει λύση στο οικονομικό η Ένωση για να τον κάνει δικό της.

Only in

Η άνοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και η κάθοδος των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός προετοιμάζεται για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με το κλίμα απαισιοδοξίας στην κοινωνία να φουντώνει και τη Νέα Δημοκρατία να κατρακυλά δημοσκοπικά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024