Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το «αντίο» του Ποντένσε στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη

Το «αντίο» του Ποντένσε στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, με ένα μήνυμα μέσω των social media του.

Το δικό του αντίο είπε ο Ντανιέλ Ποντένσε, μετά την απόφασή του να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ-Σαμπάμπ.

Η μετακόμιση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στην Αλ Σαμπάμπ, αυτή τη στιγμή μοιάζει «κλεισμένη» και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Το μήνυμα του Ποντένσε

«Ευχαριστώ Ολυμπιακέ! Ευχαριστώ Ελλάδα! Ευχαριστώ πρόεδρε Μαρινάκη! Ευχαριστώ όλους εσάς παιδιά που μοιραστήκατε τα αποδυτήρια μαζί μου και με βοηθήσατε να έχω μια απίστευτη σεζόν!

Ευχαριστώ τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!!

Από την αρχή της περσινής σεζόν ήθελα να είμαι χαρούμενος, να πάρω πίσω τη χαρά μου και να την δώσω πίσω στο κλαμπ όσο το δυνατόν περισσότερο. Την ίδια στιγμή ήξερα ότι ήταν δύσκολο να τα πάω καλύτερα από την πρώτη μου φορά εκεί… αλλά τα καταφέραμε. Αυτό είναι που μου το κάνει τόσο δύσκολο να επιλέξω ένα διαφορετικό μονοπάτι τώρα. Ζούσα το όνειρο και έπρεπε να ξυπνήσω τον Ιούλιο για να ξέρω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χαρά. Αφορά επίσης τη φροντίδα της οικογένειάς σου και του μέλλοντός σου.

Ακόμα ένας χρόνος στην Ελλάδα και με καταπλήξατε ακόμα περισσότερο. Πιστεύω ότιη ομάδα, η χώρα ή ο Ολυμπιακός δεν έχει μεγαλύτερο οπαδό από εμένα. Θα μπορούσα να είμαι εδώ και να μιλάω όλη μέρα για τα συναισθήματά μου και την ευτυχία μου για εσάς και ακόμα δεν θα μπορούσα να είμαι κοντά σε αυτό που πραγματικά είστε.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που προσπαθώ να σας αποχαιρετήσω και δεν γίνεται πιο εύκολο. Τώρα, επειδή έχουμε καταφέρει τόσα πολλά μαζί, σκαμπανεβάσματα και ακόμα αγαπάμε κάθε στιγμή, έχω δει την κόρη μου να μεγαλώνει μαζί σου και να αποκτώ το δεύτερό παιδί μου μετά την κατάκτηση του Conference League. Είχα ξανά τα καλύτερα ντέρμπι και ματς στην Ευρώπη, με στηρίξατε όλοι εσείς από την άφιξή μου στο αεροδρόμιο με έναν τρόπο που θα θυμάμαι για πάντα. Κανείς δεν θα καταλάβει, ποτέ. Ούτε καν εσείς.

Για όλους αυτούς τους λόγους νιώθω ότι σας απογοητεύω… Αξίζατε περισσότερα από μένα. Αλλά στο τέλος ελπίζω να καταλάβετε την απόφασή μου. Φεύγω τώρα αλλά όχι οριστικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ να μην ξαναπαίξω με τα ερυθρόλευκα».

Only in

Από τον Μασκ μέχρι τους Σόρος, γνωρίστε τους χρηματοδότες των αμερικανικών εκλογών

Από τον Έλον Μασκ μέχρι τους Σόρος, τραπεζίτες, επενδυτές και επιχειρηματίες της υψηλής τεχνολογίας, τα χρήματα για διαφήμιση προς τους υποψηφίους δημιουργούν δεσμεύσεις. Ποιοι είναι;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024