Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την κακή εμφάνιση με την Athens Kallithea και ξεκινά τη δουλειά ώστε να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε δώσει ρεπό χθες Δευτέρα και σήμερα όλοι, πλην των διεθνών, βρέθηκα στο προπονητικό κέντρο με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι.

Ο λόγος για τους Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Βαγιαννίδη, Τσέριν, Σπόραρ, Ντραγκόφσκι, Πελίστρι, Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον, Λίλο, Μπρέγκου και Φρόκου.

Οι ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τρίτη το πρωί στις προπονήσεις. Προπόνηση με πολλές απουσίες αφού λόγω των εθνικών ομάδων έλειψαν οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Ντραγκόφσκι, Πελίστρι, Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον, Λίλο, Μπρέγκου, Φρόκου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι».

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, οι Γάλλοι θεωρούν δεδομένο τον δανεισμό του Αζεντίν Ουναχί από την Μαρσέιγ στον Παναθηναϊκό και τονίζουν μάλιστα ότι απόψε ο Μαροκινός άσος θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο Τριφύλλι.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, η συμφωνία ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παναθηναϊκό είναι για δανεισμό με ενοίκιο 500.000 ευρώ για την τρέχουσα σεζόν και μη υποχρεωτική οψιόν για το καλοκαίρι του 2025, ύψους 11,5 εκατομμυρίων ευρώ. Aπομένει να φανεί εάν θα επιβεβαιωθούν τα σχετικά δημοσιεύματα και εάν ο Μαροκινός θα έρθει απόψε στην Ελλάδα.