Η Εθνική θα παίξει στο Δουβλίνο απέναντι στην Ιρλανδία την επόμενη Τρίτη (10/9) για τη 2η αγωνιστική του Nations League, με την «γαλανόλευκη» να έχει στο πλευρό της και την υποστήριξη των Ελλήνων φιλάθλων.

Όπως έκανε γνωστό, η Ελληνική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής, με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

«Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων του αγώνα Ιρλανδίας-Ελλάδας (10/09/2024, Aviva Stadium, Δουβλίνο, 19:45 τοπική ώρα) για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League B του Nations league 2024-25. Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προβούν στην αγορά εισιτηρίου, μπορούν να πατήσουν στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Πατήστε ΕΔΩ για την αγορά εισιτηρίου στον αγώνα Ιρλανδίας-Ελλάδας».

Γιοβάνοβιτς: «Υπολογίζω Φορτούνη και Κουρμπέλη, εύχομαι να είναι στην επόμενη κλήση μαζί μας»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε τη πρώτη του συνάντηση σήμερα με τους Έλληνες διεθνείς, ως ομοσπονδιακός προπονητής, και έκανε τη πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες, αλλά και δηλώσεις αμέσως μετά.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος εκλέκτορας μίλησε για τις περιπτώσεις των Φορτούνη και Κουρμπέλη, οι οποίοι βρήκαν ομάδα στη Σαουδική Αραβία και τους υπολογίζει ενόψει των επόμενων κλήσεων.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν είναι μόνο ο Φορτούνης, αλλά και είναι και ο Κουρμπέλης. Μίλησα με αυτά τα δύο παιδιά, καταλαβαίνω τις θέσεις του αυτό το καλοκαίρι, το σκηνικό γύρω από τη μεταγραφή τους πήρε αρκετό χρόνο. Είμαι χαρούμενος που και οι δύο είναι σε ομάδα.

Όσον αφορά τον Φορτούνη έχουμε συζητήσει γι’ αυτό το θέμα, είναι στο χέρι του, ξέρει τι σκέφτομαι για τον ίδιο και την Εθνική. Καταλαβαίνω ότι τώρα προτεραιότητά του ήταν να βρει ομάδα. Ξέρει την σκέψη μου. Και ο Κουρμπέλης είναι σε παρόμοια θέση, περίμενα να είναι σε ρυθμό και σε ομάδα. Υπολογίζω και τους δύο εύχομαι να είναι στην επόμενη κλήση μαζί μας».