Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Λύραντζη (pic)

Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Λύραντζη (pic)

Το δανεισμό του Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ολλανδική Ναϊμέγκεν.

Στη Ναϊμέγκεν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λευτέρης Λύρατζης, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο ολλανδικός σύλλογος υποδέχθηκε τον Έλληνα δεξιό οπισθοφύλακα στα ελληνικά, γράφοντας στα social media: «Καλωσόρισες Λευτέρη».

Ο Λύρατζης αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και με την πρώτη ομάδα μετρά μέχρι τώρα 64 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με τον δικέφαλο του Βορρά να ανακοινώνει χτες βράδυ τον δανεισμό του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Στη Ναϊμέγκεν ο Λύρατζης. H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Λευτέρη Λύρατζη στη Ναϊμέγκεν, μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2024-25».

Χωρίς διεθνείς και… Λουτσέσκου η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Στην πατρίδα του βρίσκεται για λίγες ημέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Εκτός του Ρουμάνου προπονητή από τις προπονήσεις απουσιάζουν και οι διεθνείς που έχει ο ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κλήθηκε από το Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει των δύο αναμετρήσεων της Εθνικής Ελλάδας για το Nations League απέναντι στη Φινλανδία (“ Γεώργιος Καραϊσκάκης”, 7/9, 21:45) και την Ιρλανδία (Aviva Stadium, 10/9, 21:45).

Δύο επίσημα παιχνίδια ενόψει και για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, καθώς η Σερβία υποδέχεται στις 5/99 την Ισπανία, ενώ τρεις μέρες αργότερα ταξιδεύει βόρεια για να αντιμετωπίσει τη Δανία.

Και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Βουλγαρίας για το Nations League. Στις 5/9 παίζουν Λευκορωσία – Βουλγαρία (το ματς θα γίνει στην Ουγγαρία) και στις 8/9 Βουλγαρία – Βόρεια Ιρλανδία.

O Ντόμινικ Κοτάρσκι κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας για τους αγώνες του Nations League με την Πορτογαλία στις 5/9 και με την Πολωνία στις 8/9.

Ο Μαντί Καμαρά ταξιδεύει με την Εθνική Γουινέας για να αγωνιστεί κόντρα στο Κονγκό στις 6/9 κι απέναντι στην Τανζανία στις 10/9. Και τα δύο παιχνίδια αφορούν την προκριματική φάση του Africa Cup of Nations.

Διεθνής είναι και το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Γκάμπια για τα προκριματικά παιχνίδια του Africa Cup of Nations με την Κομόρες στις 4/9 και με την Τυνησία στις 8/9.

Only in

Η άνοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και η κάθοδος των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός προετοιμάζεται για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με το κλίμα απαισιοδοξίας στην κοινωνία να φουντώνει και τη Νέα Δημοκρατία να κατρακυλά δημοσκοπικά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024