Ο Μαρκ Κουκουρέγια τόνισε σε συνέντευξή του στην «ElDesmarque» της «Mediaset España» ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο προπονητής που είχε τη μεγαλύτερη επίδραση πάνω του στην καριέρα του.

Με τον 63χρονο Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού ο 24χρονος Ισπανός διεθνής αριστερός μπακ συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια μιας σεζόν στην Έιμπαρ, όπου καθιερώθηκε ως βασικός, μετρώντας συνολικά 33 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Ο άσος της Τσέλσι σε συνέντευξή του στην Ισπανία αποθέωσε τον προπονητή του Ολυμπιακού!

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι ένα από τα όνειρά του είναι να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, επέλεξε την Μπαρτσελόνα και όχι τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αγωνιστεί σε ενδεχόμενο επιστροφής του στη LaLiga, ξεχώρισε από ποδοσφαιριστές τον Ντεμπελέ, από προπονητές τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα έκοβε τα μαλλιά του κάποια στιγμή είπε: «Ποτέ, προς το παρόν είμαι χαρούμενος έτσι. Αν τα έκοβα, δεν θα ήταν το ίδιο».

Το καλοκαίρι του 2021, ο Μαρκ Κουκουρέγια άφησε τη Χετάφε για να υπογράψει στην Μπράιτον. Την επόμενη σεζόν, η Τσέλσι πλήρωσε 65 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ήταν μια από τις αποκαλύψεις του Euro που διεξήχθη στη Γερμανία, όπου η εθνική Ισπανίας ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης επικρατώντας με σκορ 2-1 της Αγγλίας στον τελικό.