Τα τυπικά απομένουν μόνο προκειμένου να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Χουάνκαρ από τον Άρη.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι άνθρωποι του Άρη τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τον οδήγησαν στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί αύριο (4/9) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, εκτός απροόπτου, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους και θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Ο Χουάνκαρ θα είναι ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Φρίντεκ στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο ποδοσφαιριστής θα έχει, μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του και την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να έχει και τετ α τετ με τον ποδοσφαιριστή, που δεν έκανε προετοιμασία με κάποια ομάδα, όμως, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Τα δεδομένα για φορ

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν τη δεδομένη χρονική στιγμή αρκετές περιπτώσεις παικτών, θέλοντας να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Στον Άρη, εξάλλου, δεν θα προχωρήσουν σε μεταγραφή απλά για να…κάνουν, αλλά θέλουν να βρουν έναν ποδοσφαιριστή που να ανταποκρίνεται στα αγωνιστικά κριτήρια που έχει θέσει ο Άκης Μάντζιος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη λίστα των ανθρώπων του Άρη είναι πάντα και ο Σέρχιο Αραούχο. Τέλος, στον Άρη περιμένουν πάντα και την απάντηση του Λορέν Μορόν, στην πρόταση που του έχουν καταθέσει, για επέκταση του συμβολαίου του, με αυξημένες αποδοχές.