Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Στην Αθήνα απόψε για τον Παναθηναϊκό ο Ουνάχι»

«Στην Αθήνα απόψε για τον Παναθηναϊκό ο Ουνάχι»

Η «Equipe» αναφέρει ότι ο Αζεντίν Ουναχί θα έρθει απόψε (3/9) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τη Μαρσέιγ στον Παναθηναϊκό.

Στο δανεισμό του Αζεντίν Ουναχί από την Μαρσέιγ φαίνεται πως προχωρά ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την «L’Equipe».

Μάλιστα, στη Γαλλία αναφέρουν πως ο Μαροκινός μέσος αναμένεται απόψε (3/9) στη χώρα μας, για να ολοκληρωθεί το deal περνώντας τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Υπενθυμίζουμε πως, η συμφωνία ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παναθηναϊκό είναι για δανεισμό με ενοίκιο 500.000 ευρώ για την τρέχουσα σεζόν και μη υποχρεωτική οψιόν για το καλοκαίρι του 2025, ύψους 11,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, απομένει να φανεί εάν επιβεβαιωθούν.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Μαροκινός μέσος συνδέθηκε τις προηγούμενες μέρες με τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες όμως να διαψεύδουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που έλεγαν ότι οι Κυπελλούχοι Ευρώπης εξετάζουν την περίπτωση του.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κινείται διαρκώς στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Η σπουδαία μεταγραφή του Γουίλιαν δεν αναμένεται να είναι η τελευταία για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κοιτάνε παίκτες από το «πάνω ράφι» για τον άξονα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι αύριο Τετάρτη (4/9) έχουν προθεσμία οι ομάδες να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους, ενώ η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Only in

ΠΑΣΟΚ: Μπορεί να χτιστεί ξανά με τα καλά υλικά της πολιτικής του πορείας;

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ του σήμερα να κοιτάξει πίσω του, στην ιστορία του, και να διαλέξει τα καλύτερα στοιχεία από αυτή την 50χρονη πορεία, να τα επεξεργαστεί και να διαμορφώσει μια νέα εναλλακτική πρόταση;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024