Στο δανεισμό του Αζεντίν Ουναχί από την Μαρσέιγ φαίνεται πως προχωρά ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την «L’Equipe».

Μάλιστα, στη Γαλλία αναφέρουν πως ο Μαροκινός μέσος αναμένεται απόψε (3/9) στη χώρα μας, για να ολοκληρωθεί το deal περνώντας τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Υπενθυμίζουμε πως, η συμφωνία ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παναθηναϊκό είναι για δανεισμό με ενοίκιο 500.000 ευρώ για την τρέχουσα σεζόν και μη υποχρεωτική οψιόν για το καλοκαίρι του 2025, ύψους 11,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, απομένει να φανεί εάν επιβεβαιωθούν.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Μαροκινός μέσος συνδέθηκε τις προηγούμενες μέρες με τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες όμως να διαψεύδουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που έλεγαν ότι οι Κυπελλούχοι Ευρώπης εξετάζουν την περίπτωση του.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κινείται διαρκώς στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Η σπουδαία μεταγραφή του Γουίλιαν δεν αναμένεται να είναι η τελευταία για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κοιτάνε παίκτες από το «πάνω ράφι» για τον άξονα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι αύριο Τετάρτη (4/9) έχουν προθεσμία οι ομάδες να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους, ενώ η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου.