Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Με φούστα ο Κουντέ στο Κλερφοντέν

Με φούστα ο Κουντέ στο Κλερφοντέν

Ο άσος της Μπαρτσελόνα Ζιλ Κουντέ τάραξε για μία ακόμα φορά τα νερά

Μετά το περίφημο σαρόνγκ του Ντέιβιντ Μπέκαμ, στη φούστα του Ζιλ Κουντέ.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα τάραξε για μία ακόμα φορά τα νερά εμφανιζόμενος στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Γαλλίας στο Κλερφοντέν, ενόψει των αγώνων του Nations League, φορώντας φούστα.

Στον Κουντέ αρέσει να πειραματίζεται με τη μόδα επιλέγοντας εκκεντρικές εμφανίσεις. Στο προπονητικό κέντρο των Μπλε θεωρείται πλέον θεσμός να προκαλεί συζητήσεις με τις επιλογές του.

Αυτή τη φορά, ο Ζιλ Κουντέ ξεπέρασε τον εαυτό του εμφανιζόμενος με φούστα, εμπριμέ φανελάκι, μποτάκια και λευκές κάλτσες.

Πρώτος ο Μπέκαμ

Βέβαια ο πρωτοπόρος της φούστας είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη όταν στη διάρκεια του Μουντιάλ της Γαλλίας, το 1998, εμφανίστηκε με σαρόνγκ και μαύρο γιλέκο έχοντας στο πλευρό του τη Βικτόρια. Εκείνες οι φωτογραφίες ήταν αρκετές για να τον χαρακτηρίσουν αργότερα ως μετροσέξουαλ.

Οι στιλιστικές επιλογές του Κουντέ

Τον περασμένο Μάρτιο, είχε παρουσιαστεί στο Κλερφοντέν φορώντας τζιν φόρμα με ένα κίτρινο γούνινο πουπουλένιο μπουφάν σε καναρινί χρώμα που ήταν ασορτί με το καπέλο του.

Το πιο εντυπωσιακό ήταν οι λευκές μπότες αστροναυτών που έμοιαζαν βγαλμένες κατευθείαν από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Στην πρώτη συγκέντρωση των Γάλλων ενόψει των αγώνων της τελικής φάσης του Euro 2024, εμφανίστηκε φορώντας καουμπόικες μπότες με ψηλό τακούνι.

Παρά τις στιλιστικές του ακρότητες ο Κουντέ αναδείχτηκε ως ο πιο καλοντυμένος άνδρας του 2023 από το περιοδικό Outlander.

Only in

Πατέρα τα άκουσες τα νέα…. το ΕΣΥ στην εντατική, η Θεσσαλία ένα χρόνο μετά αιμορραγεί και η κεντροαριστερά δεν είναι πουθενά

Πενήντα χρόνια μετά την 3η Σεπτέμβρη η Αλλαγή έχει βγει στη σύνταξη με αναπηρική, ο λαός έχει φοβηθεί και έμεινε να ψάχνει στο fb εναλλακτική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024