Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο σούπερ σταρ Γουίλιαν στο πλάνο του Μέντι

Ο σούπερ σταρ Γουίλιαν στο πλάνο του Μέντι

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά μπορεί να προσφέρει και σ' άλλη θέση...

Ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο κόλπο με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γουίλιαν και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα φορέσει την φανέλα της ομάδας του λιμανιού, μια είδηση που ενθουσίασε τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Οι πειραιώτες βάζουν έναν τεράστιο παίκτη στο ρόστερ τους κι εδώ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τις επιλογές που προσφέρει ο Βραζιλιάνος άσος στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού σχεδιάζει τα πλάνα του γνωρίζοντας ότι έχει στην διάθεσή του έναν παίκτη της αξίας του Γουίλιαν κι αυτό δίνει πολλές επιλογές στον Μέντι ενόψει της συνέχειας.

Ο Γουίλιαν είναι εξτρέμ και η απόκτησή του ανεβάζει επίπεδο τα «φτερά» της επίθεσης του Ολυμπιακού. Και λέμε «φτερά» γιατί πολύ απλά ο Βραζιλιάνος άσος μπορεί να παίξει τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο της επιθετικής τριάδας των πειραιωτών.

Αυτό όμως που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι ο Γουίλιαν μπορεί ν’ αγωνιστεί και σαν δεύτερος φορ, να παίξει δηλαδή πίσω από τον Ελ Κααμπί κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το «κρατήσουμε».

Έχουμε δει άλλωστε στο παρελθόν τον λατινοαμερικάνο άσο να παίζει στον άξονα, σαν δεύτερος επιθετικός, γιατί πολύ απλά έχει την ποιότητα ν’ απειλήσει παίζοντας πίσω από τον σέντερ φορ και να σκοράρει.

Αυτή η ευχέρεια που έχει στο παιχνίδι του ο Γουίλιαν, είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καθώς ο προπονητής των πειραιωτών μπορεί να ποντάρει στον Βραζιλιάνο σε περισσότερες θέσεις.

Η παρουσία του διεθνούς ακραίου επιθετικού στην εντεκάδα του Ολυμπιακού θα βοηθήσει πολύ τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην δημιουργία καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που έχει ευχέρεια στο γκολ αλλά παράλληλα δίνει αμέτρητες ασίστ στους συμπαίκτες του.

Κάθε σέντερ φορ θέλει να έχει δίπλα του τον Γουίλιαν, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος έχει τον τρόπο να πασάρει και μέσα από το «μάτι της βελόνας».

Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά θα πάει σήμερα στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» και αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη.

Only in

Τροχαίο με μηχανή στην Κέρκυρα – Καταγγελία για επικίνδυνο μπλόκο περιπολικού

Σύμφωνα με την Αστυνομία η μηχανή είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ενώ στο σημείο διεξάγονταν αυτοσχέδιοι αγώνες μοτοσικλετών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024