Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες βράδυ μια τεράστια μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γουίλιαν και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πήγε σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» για να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του λιμανιού δεν έχασε ούτε… ώρα και το πρωί της Τρίτης πήγε στο Ρέντη για να γνωρίσει τον Μεντιλίμπαρ και τους νέους του συμπαίκτες του.

Δεν πήγε όμως μόνο για τις συστάσεις ο Γουίλιαν, αλλά πήγε και για να κάνει την πρώτη του προπόνηση στα ερυθρόλευκα, αφήνοντας μάλιστα εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο Μεντιλίμπαρ υποδέχθηκε τον Βραζιλιάνο εξτρέμ και τον καλωσόρισε στον Ολυμπιακό, όπως και οι νέοι του συμπαίκτες, με τον Ροντινέι μάλιστα να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την παρουσία του συμπατριώτη του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Γουίλιαν έδειξε από την πρώτη κιόλας μέρα στο Ρέντη, ότι είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά, για να φτάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο επιθυμητό επίπεδο.

Η κίνηση του Γουίλιαν που έκανε την διαφορά

Υπάρχει μάλιστα και μια κίνηση του Βραζιλιάνου που «κέρδισε» τον Μεντιλίμπαρ και το επιτελείο του, καθώς ο σούπερ σταρ των «ερυθρόλευκων» έκανε αρχικά προπόνηση με όλη την ομάδα κι εν συνεχεία έκανε και ατομικό πρόγραμμα, με τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, Χρήστο Μουρίκη.

Ο Γουίλιαν έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο 100% και μάλιστα οι πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Αυτό το διάστημα είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς ο λατινοαμερικάνος σούπερ σταρ των «ερυθρόλευκων» κι αυτό άλλωστε έλεγε και ο ίδιος ο Γιουίλιαν σήμερα, μιλώντας με τον Μεντιλίπαρ και τους συνεργάτες του.

Το σίγουρο πάντως είναι πως όλοι στο Ρέντη μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την πρώτη εικόνα που είχαν από τον Βραζιλιάνο άσο, λέγοντας μάλιστα πως είναι επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξης και το έδειξε με το να μείνει στο Ρέντη μετά την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» για να κάνει και ατομικό πρόγραμμα.

Θα πρέπει επίσης εδώ να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού εξέφρασε τον θαυμασμό του για το προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού, λέγοντας πως έμεινε εντυπωσιασμένος από το επίπεδο των προπονητικών εγκαταστάσεων της ομάδας του Πειραιά.

Είδε όλους τους χώρους στο Ρέντη και έλεγε πως όλα είναι φανταστικά.

Ο Γουίλιαν θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες την σκληρή δουλειά στο Ρέντη και αναμένεται ν’ ανεβάζει καθημερινά «στροφές» για να ενταχθεί γρήγορα στα αγωνιστικά πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.