Για την έναρξη της προετοιμασίας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και τη νέα αγωνιστική χρονιά, μίλησε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι.

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε τα εξής: «Έχουμε ένα μεγάλο και σπουδαίο ρόστερ, επειδή έχουμε στο στόχαστρό μας όλες τις διοργανώσεις, ξεκινώντας από το πρωτάθλημα, την Ευρώπη, το Κύπελλο, το Super Cup. Ο πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, γιατί δεν το κατακτήσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Ξεχωριστή η φετινή σεζόν για όλη την Ολυμπιακή οικογένεια. Οπότε θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στο πρωτάθλημα, να φέρουμε όλα τα τρόπαια στην πλευρά μας. Θα αγωνιστούμε με την καρδιά μας, θα είναι καταπληκτικό να απολαύσουμε με τους οπαδούς μας αυτά τα γενέθλια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

H διεθνής λίμπερο του Ολυμπιακού, Μαριαλένα Αρτακιανού, ανέφερε: «Αρχικά, εύχομαι μια υγιή χρονιά, με πολλές επιτυχίες. Καινούργια πρόσωπα, νέοι στόχοι. Θέλουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και να επιστρέψουμε στους τίτλους στο πρωτάθλημα. Είναι τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού. Ευχόμαστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας υποστηρίζει σε όλα τα παιχνίδια, θέλουμε να είναι κοντά μας και εμείς, θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, για να πετύχουμε στο τέλος όλους τους στόχους που έχουμε», κατέληξε η παίκτρια του Ολυμπιακού.