Για την ιστορική σεζόν 2024-25, που συμπληρώνονται 100 από την ίδρυση του Ολυμπιακού, μίλησαν οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ Γυναικών των Πειραιωτών.

Οι Ιβάνα Βάνιακ, Τζίνα Λαμπρούση και Μαριαλένα Αρτακιανού, αναφέρθηκαν και στην έναρξη της προετοιμασίας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, τα κορίτσια είναι καταπληκτικά. Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό αυτή τη σεζόν, για να σας κάνουμε υπερήφανους. Θα σας δούμε σύντομα», τόνισε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», η Ιβάνα Βάνιακ.

Λαμπρούση: «100 χρόνια ο Ολυμπιακός, τεράστιο κίνητρο για φέτος»

«Νέα χρονιά, νέα πρόσωπα. Προσπαθούμε σιγά-σιγά να προσαρμοστούμε και να φέρουμε τις καινούργιες παίκτριες στα επίπεδα που θέλουμε και στη νοοτροπία της ομάδας. 100 χρόνια ο Ολυμπιακός, τεράστιο κίνητρο για φέτος, θέλουμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Διψάμε πολύ, ειδικά για το πρωτάθλημα, γιατί το χάσαμε πέρυσι και θέλουμε, πραγματικά, να κάνουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Για αυτό, θέλω να προσκαλέσω όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, τους φιλάθλους μας, να έρχονται να μας υποστηρίζουν σε κάθε αγώνα, τους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας, γιατί το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλο και ανταγωνιστικό», ανέφερε η αρχηγός των Πειραιωτών.

Αρτακιανού: «Θέλουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και να επιστρέψουμε στους τίτλους στο πρωτάθλημα»

«Αρχικά, εύχομαι μια υγιή χρονιά, με πολλές επιτυχίες. Καινούργια πρόσωπα, νέοι στόχοι. Θέλουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και να επιστρέψουμε στους τίτλους στο πρωτάθλημα. Είναι τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού. Ευχόμαστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας υποστηρίζει σε όλα τα παιχνίδια, θέλουμε να είναι κοντά μας και εμείς, θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, για να πετύχουμε στο τέλος όλους τους στόχους που έχουμε», τα λόγια της λίμπερο των «ερυθρολεύκων».